Home > Asia, Iran > Zita szülinapja – Siklóernyőzés Abolfazl-al Teherán felett

Zita szülinapja – Siklóernyőzés Abolfazl-al Teherán felett

October 4th, 2011 Leave a comment Go to comments

Sorry, this entry is only available in Magyar.

 1. Vzoli
  October 4th, 2011 at 17:56 | #1

  Az utolsó két mondatért tezstvérem, mélyen meghajtom előtted a férfielismerés-zászlaját! Ez még “álló helyzetben” is nagy szó, nemhogy éppen a világ körül! Olvaslak benneteket csak így tovább!
  Zoli
  Ja! Isten éltessen Zita!:)

 2. Geszti Dániel
  October 5th, 2011 at 19:11 | #2

  Ideje elkezdenem siklóernyőzni…

 3. Geszti Dániel
  October 5th, 2011 at 19:13 | #3

  Ja és Zitának boldog szülinapot így utólag..:)

 4. November 12th, 2012 at 13:37 | #4

  A sikloernyozes tenyleg egy eletre szolo elmeny en imadtam es csinalnam is gyakrabban, ha nem ott laknek ahol. Bar szerintem itt az jatsza a legnagyobb szerepet, hogy nekem ehhez Torokorszagban volt szerencsem, es hat az elmeny szinte leirhatatlan. A tengerparti telepulest, ahol en csinaltam, Olu Deniz volt. Valoszinu, hogy Ti is erre a helyre gondoltok.
  Szeltol fuggoen kb 40 percig tarhat (en 35 percen keresztul megallas nelkul fenykepeztem odafent, ugyhogy valoban majdnem 3/4 ora), az ara £60-100 kozott volt, es atto fugg, hogy melyik irodaval repulsz. En £75-ot fizettem a Gravity-nek es meg raadas £35 a dvd-ert kepekkel es videokkal viszont az ugras araban benne van a biztositas is, ami szinten fontos, mert nem biztos, hogy egy mezei utasbiztositas az extrem sport kozben elszenvedett baleset kotsegeit is fedezne. Szerintem megerte, de ezt mindenki dontse el maga.
  Az elmeny mellett a latvany is lenyugozo, s hiaba szep a tengerpart meg egy nyugagybol is odafentrol elkepesztoen gyonyoru volt a hegyek latvanya es az azurkek tenger mikor vegre elobukkantunk egy felhobol.

 1. No trackbacks yet.