Bejárat > Előzmények > A helyi témában – Biciklin az ifjú pár és a násznép

A helyi témában – Biciklin az ifjú pár és a násznép

június 12th, 2011

 1. baf
  június 15th, 2011 20:10-nél | #1

  Csókolom!

  Ez a domain ez akkor most eladó? Vagy hogyisvanez? Hogyér’ adjátok? És csak a kapcsolódó twitter csatornával együtt, vagy külön is lehet?

  Csak gondoltam megkérdem mi van, mert ugye az előző poszttal jó alaposan kifizettétek az esküvőt a beszállítóknak, még azoknak is, akik nem érdemelték meg, aztán azóta nem volt itt semmi.

 2. Kovács Ákos
  június 15th, 2011 20:12-nél | #2

  Posztot kérünk az útról, minden nap! Napi 3 mondat elég is. :)

 3. Arpi
  június 15th, 2011 22:04-nél | #3

  baf, ne légy már megint bunkó, miért fáj az, ha megköszönjük a támogatóknak a kapott termékeket? Ha nem tetszik, nem muszáj olvasnod, ahelyett, hogy ilyeneket irogatsz, legközelebb inkább csukd le a notidat és menj ki bringázni! Nem eladó a domain, egy szponzortól sem kaptunk még pénzt. Ha pedig negatív kritikát fogalmazol meg, legalább írd meg, hogy pontosan mi vagy ki nem tetszett a lagzin!

  Ákos, a napi 3 mondat megvan itt: http://360fokbringa.hu/hu/nyomkovetes-2
  128 kép feltöltve. Poszt hamarosan. …és talán még bringázni is marad időnk…

 4. baf
  június 15th, 2011 23:09-nél | #4

  Félreértetted, persze visszaolvasva félreérthető is volt, Ákosnak viszont leesett, hogy hova szeretnék kilyukadni: Minden nap nézem az oldalt – persze csak a címlapot – és se poszt, se nré. Örülök, hogy legalább olvasod, ha nem írod. Persze nem kötelező, csak meglepő. Már arra gondoltam, hogy felhívlak és megkérdem mi van, amikor mondták, hogy Face-re írogatsz. Azok a barátaid, akiket én ismerek, nem éppen elkötelezett FB rajongók, de ezt nyilván te is tudod. (gyk: nem olvassák, be sem jelentkeznek, ahogy én sem) Persze az sem kötelező, hogy a barátaid legyenek a célcsoport, egyáltalán az sem, hogy benne legyenek a célcsoportban.

  A lagzival kapcsolatban: Direkt nem azt írtam, hogy a Szignál Trió zenekar egész konkrétan fos volt. De ha így szeretnéd, legyen. Szarok voltak. Bárki megmondhatja, aki ott volt. Te magad is. Fájt olvasni a róluk írt bekezdést.

  A megköszönést meg kiábrándító volt olvasni. Egyrészt azért, mert fizetett hirdetést posztként eladni gáz. Szerintem. Az most mellékes, hogy pénzt vagy mást kaptál érte cserébe. Másrészt meg így most az van, hogy míg eddig szinte minden élményedről írtál valahova valamit, pont a saját esküvődről nincs hiteles leírásod. Beáldoztad az egész esemény utóéletét arra, hogy kiegyenlítsd a számlát. Neked ez tényleg csak ennyit jelent?

 5. Arpi
  június 15th, 2011 23:32-nél | #5

  baf, nem értelek, ahhoz, hogy a Nyomkövetés gombra klikkelj, és elolvasd, amit oda felküldtünk, nem kell FB olvasónak, se “rajóngónak” lenned. Oda fut be minden, egy helyre… az oldalsó NRÉ ablakot le fogom szedni, vagy oda is a FB-ablakot teszem ki. Nem kell külön FB és Twitter.

  Az esküvő utóéletét szerintem nem áldoztuk be ezzel. Mondj még egy dolgot, amivel nem voltál megelégedve :) 5 vőfélyt meghallgattunk, 5 zenekarra már nem volt időnk, se energiánk. Ennek ellenére azért szerintem nagyon jól sikerült a lagzi, remélem ezt Te se gondolod teljesen másképp. Az esküvőről majd teszünk fel még anyagot, amint megkapjuk. Nem reklámanyag lesz, nyugi.

  Na üdv Temesvárról, megyek megszerkesztem a bejegyzést, hogy legyen mit olvasni.

 6. Olgi
  június 16th, 2011 05:49-nél | #6

  Oda is tedd ki és probléma megoldott!
  Amúgy, ahogy én Árpit ismerem, mindenkinek mindent megköszön és mindenkit olyannak fogad el amilyen.

 7. Kovács Ákos
  június 16th, 2011 14:50-nél | #7

  Hello!

  A vitába nem folynék bele, csak annyiban, hogy van igazság mindkettőtök mondanivalójában – szerintem!

  Én a “nyomvonal” gombot egyszer sem nyomtam meg, pedig az oldalt többször is megnéztem új postokat keresve, de akárcsak baf, én is a főoldalt néztem, majd konstatáltam, hogy ott nincs semmi új, így bezártam :(. Akkor ez a “napi dolog” nem volt egyértelmű talán, de mindenesetre most már köszi és lelkesen elolvasom az egészet :)

  Egyébként tényleg kicsit “reklámszagú” az egész (na jó, nagyon). Értem én, hogy kell ez, meg szponzor, meg minden, de megértem baf-ot is, hogy zavarja.

  Jó tekerést, tegnap én is tekertem 4 órát! :)

 8. baf
  június 16th, 2011 19:30-nél | #8

  Nem klikkeltem oda, de ezt leírtam. Nem foglalkoztam vele, hogy milyen menüpontok vannak. De látom, ezt megoldottad.

  Az lagzit meg nem akartam fikázni, te kérted. A róla szóló poszt volt az, ami nem tetszett, arra vonatkozott a megjegyzésem.

  További jó utat!

Hozzászólások lezárva