Bejárat > Előzmények > Lopott kerékpár – Régi gazdáját keresi

Lopott kerékpár – Régi gazdáját keresi

április 25th, 2011

A húsvéti hosszúhétvégén sajnálatos dolog történt, Árpi régi kerékpárját ellopták Zitáéktól, Zuglóból egy kertesház kertjéből. A kerékpár egy 2003 vagy 2004 évi szürke Caprine Cherokee 100-as modell, keskeny “szlik gumikkal”, műanyag sárhányóval, jobb oldalt lent törött és gyorskötőzővel megerősített Bike Positive csomagtartóval, a klasszikus sárga küllőprizmákkal, egyik oldalt SPD másik oldalt hagyományos taposós “kombó” pedálok vannak rajta.

A kerékpárhoz már nem csak nekem, hanem Zitának is fontos családi emlékei fűződnek, ráadásul használná a mindennapi városi közlekedéshez.

Vázszám EA_02281:

A harmadik karakter ismeretlen! :) Lehet J, vagy kilenc, de még nullának is vélték. Kommentben lehet szavazni, ki-mit lát benne! :)

Kérjük, ha látjátok, vagy eladásra kínálják Nektek ezt a kerékpárt, jelentéstek a rendőrségen. Minden egyéb segítséget is, – pl. lopott kerékpár adatbázis interneten? – szívesen veszünk. Köszönjük!

Aki ellopta, annak száradjon le a keze! Aki a lopott bicikli tudata nélkül megveszi, az használja egészséggel és legyenek vele szép élményei, addig a szép napig, amíg ki nem derül a dolog. Aki annak tudatában veszi meg, hogy lopott… Az… Az nem szép dolog, és kívánom, hogy tekerjen rajta állandó szembeszélben!

Categories: Előzmények Tags:
 1. Farkas
  április 25th, 2011 20:28-nél | #1

  http://lopott.uw.hu/bejelentes.php
  http://kerekparpiac.hu/
  meg érdemes nézni az online eladási felületeket. (bikemag, vatera…)

 2. CS
  április 27th, 2011 06:42-nél | #2

  Szerintem az a karakter egy 3-as!

 3. kulitoko
  április 28th, 2011 11:30-nél | #3

  Tegyetek fel ide is, hatha sikerrel jartok…
  http://forum.bikemag.hu/lopott-kerekpar-adatbazis-37/
  A kedves Tolvaj Urnak meg kivanom a “legjobbakat”

 4. bander
  április 29th, 2011 12:51-nél | #4

  http://kerekparpiac.hu/lopott-kerekparok
  Gondolom nagyon komoly lakatokkal volt lezárva… sodrony? Ird meg légyszi mivel zártad le és hova, hogy okuljanak belőle a többiek is.

  • Arpi
   április 29th, 2011 19:04-nél | #5

   Ahh, ne is idegesíts, emiatt mérges vagyok (magamra is!).
   Mindenki két vastag lánccal vagy U-lakattal zárja a bringáját, egyet a váz háromszögén ÉS a hátsókeréken vezessen át, a másikat az első keréken (és opcionálisan a háromszögön), és arra is figyeljen, hogy amihez lánccolja, vastagabb legyen minc a lánc/lakat, valamint ne lehessen leemelni róla a bringát! …és otthon is láncoljatok, a garázsban is, mindenütt.

 5. május 1st, 2011 11:35-nél | #6

  CS :
  Szerintem az a karakter egy 3-as!

  Szerintem is 3-as az ismeretlen karakter, nézd csak meg jobban! :)
  Amúgy ha meg lakatról van szó, akkor én ajánlanám, hogy olyan lakatot vegyél, amit nem lehet 2 perc alatt kinyitni gemkapoccsal meg csavarhúzóval. Én a youtube-ról tanultam meg zárat kinyitni, amikor Zsófi véletlenül lezárta az enyémet is otthon és elvitte a kulcsot magával. :) (How to pick a lock) Szóval ha simán be lehet nyúlni a zárba a kis retesz bigyókat lenyomni, miközben mondjuk egy csavarhúzóval forgatónyomatékot fejtesz ki a zárra, random mozdulatokkal előbb-utóbb kinyílik. Már az is jobb, ha nem csak 1 sor pöcök van a zárban, hanem 2 sor egymással szemben, mint pl az én ABUS harmonika-szerűen hajtogatható acéllapokból álló lakatomon… U-lakat hengeres kulccsal se jó, az is 1 perc alatt kinyílik, ha egy filctollat forgatsz benne. :)

 6. sonni
  május 4th, 2011 20:47-nél | #7

  * 3 *

 7. Arpi
  május 4th, 2011 21:05-nél | #8

  Szia Sonni!!! :) Örülünk, hogy itt is látunk! :) Igen, mindenki hármasra szavazott, még a gyártót Caprine-t is megkérdeztük, és bár a nyilvántartásban nem találták meg a gyári számot, de szerintük is hármas az a karakter.

 8. SG
  május 22nd, 2011 20:37-nél | #9

  Tuti hogy 3-as. Apam is ilyen csunyan irja ezt a szamot…

 9. ngeri
  szeptember 15th, 2011 11:09-nél | #10

  Javasolnám a http://www.bringareg.hu -t.

Hozzászólások lezárva