Tartalom

Hordozható formátumban

Töltsétek le bátran és másoljátok át haveroknak, vigyétek magatokkal, olvassátok buszon, metrón, villamoson, repülőn az e-könyveinket, vagyis e blog hordozható változatát. Csak annyit kérünk cserébe, hogy ne módosítsatok rajtuk és ne kereskedjetek velük! ;)

Térképen, Origo-n

Volt egy hosszabb, fél Indonézián, Kelet-Timoron, Ausztrálián és fél Új-Zélandon átívelő “törés” a blogban, majd egy második, rövidebb kihagyás és Mexikó második feléről, amikor nem születtek blogbejegyzések. Ezekről a szakaszokról az Origo Utazási Rovatába írt cikkeinken keresztül olvashattok, amelyeket a legegyszerűbben ezen az útvonalunkat is tartalmazó térképen keresztül értek el.

Keresés kulcsszóra

Ez a kereső csak a 360fokbringa.hu-n működik, nem a teljes weben! ;)

Tartalomjegyzék kategóriánként, és országonként

Az összes bejegyzés időrendi sorrendben mutatott listája. Az országnevek és kategóriák (Általános, és Előzmények) mellett található zárójeles kék szám az ott található bejegyzések számát mutatja. Különben, a bejegyzések címe melletti fekete zárójeles szám a bejegyzésekhez írt hozzászólások számát mutatja.

Általános (20)

Előzmények (28) Magyarország (1) Románia (1) Szerbia (1) Bulgária (6) Törökország (26) Grúzia (8) Örményország (12) Irán (13) Türkmenisztán (4) Üzbegisztán (7) Tádzsikisztán (15) Kirgizisztán (3) Kína (5) Pakisztán (33) India (54) Nepál (38) Banglades (31) Mianmar (Burma) (16) Thaiföld (14) Laosz (16) Vietnam (26) Kambodzsa (9) Malajzia (11) Szingapúr (3) Indonézia (11) Kelet-Timor (0)
  Ausztrália (0)
   Új-Zéland (11) USA (29) Mexikó (16) Belize (12) Guatemala (4) El Salvador (4) Honduras (1) Nicaragua (6) Costa Rica (9) Panama (3) Kolumbia (8) Ecuador (8) Peru (24) Bolívia (3) Brazília (7) Franciaország (5) Svájc (5) Liechtenstein (1) Ausztria (3)

   Keresés az alfabetikus címkefelhőben

   Minden bejegyzéshez írtunk néhány címkét, amely a bejegyzés tartalmára utal. Ezek a címkék láthatóak most itt ebben a “felhőben”. Amelyik címkét többször használtuk, az nagyobb, amelyiket kevésbé, az kisebb. Az itt látható 100 leggyakoribb címkére kattintva az összes olyan bejegyzés megjelenik (néha több oldalon át), amelyhez hozzárendeltük az adott címkét.

   Ha nem találtad, amit keresel…

   …de biztos vagy benne, hogy tőlünk olvastad, javasoljuk, hogy nézd át a Cikkeink rovatot is , ahol a külső újságokba és portálokra írt írásainkat és a velünk készült riportokat gyűjtöttük össze. A Cikkeink rovatban egyébként az Origo.hu-ra írt cikkeinket még egy, az útvonalunkat is tartalmazó térképen is láthatjátok.

   1. Erika
    szeptember 8th, 2015 16:43-nél | #1

    Le a kalappal előttetek. Még nem olvastam át pontosan merre jártatok, de így első ránézésre sem semmi teljesítmény, amit megtettetek!!!

   2. március 21st, 2016 17:17-nél | #2

    Sziasztok!

    Írtam előzőleg a facebook oldalatokra egy interjúval kapcsolatban, de ott sajnos nem értelek el Titeket. A Járatlan utakon fesztiválon láttam az előadásotokat és az alapján szeretnék egy interjút készíteni veletek, az utazásotokról a Tudatos Fiatalok Közössége oldalra.
    Ha benne vagytok kérlek jelezzetek vissza.

    Köszönet:
    Tóth Gábor

    • Arpi
     március 22nd, 2016 14:33-nél | #3

     Írunk Neked e-mailt! Most rögtön. ;)

   3. Bóra Pál
    október 23rd, 2016 10:26-nél | #4

    Sziasztok!

    Egy esetleges zürichi előadásra hívnának benneteket. Kérlek, írjátok meg az privát elérhetőségeteket!

    Köszönettel: Bóra Pál

   4. Tancsin család /Budapest/
    november 19th, 2016 21:02-nél | #5

    Gratulálunk bátorságotokhoz és kitartásotokhoz, nagyon örülünk az e-könyvnek, mindenképpen el akarjuk olvasni, illetve a barátoknak ajánlani fogjuk.A kérdésünk az lenne, hogy hanganyag formában estleg nem lehetne megcsinálni? Sok az idős, már nehezen látó ember, aki nagyon szívesen meghallgatná ezt a csodás utazást ! Millió puszi és gratuláció nektek !

   5. Tancsin család /Budapest/
    november 19th, 2016 21:09-nél | #6

    esetleg angol nyelven is, mert elég sok rokon és ismerős, barát van, akik csak angolul beszélnek..

   6. december 18th, 2016 21:40-nél | #7

    Sziasztok!

    Örülök, hogy nektek sikerült ilyen sok időt kiszakítani kerékpározásra, ráadásul együtt!

    Látom, hogy készültük kiadni egy könyvet.
    Nem tudom, hogy áll a dolog, de én 1990 óta foglalkozom könyvkiadással, nyomdai előkészítéssel. Azaz a könyv megjelentetésében a kézirattól a végtermékig tudnék segíteni, ha van rá igényetek.
    Ha már megoldott, akkor pedig bármilyen részmunkát szívesen vállalok, pl. korrektúra, nyomdai árajánlat kérése azoktól a nyomdáktól, akikkel én dolgoztatok stb.

    Sok szeretettel:
    Palásthy Imre és népes családja
    http://www.PalasthyBt.hu/csaladunk
    20/9892-759

   7. Csigó Ernő
    január 23rd, 2017 20:04-nél | #8

    Szervusztok!

    Szervusztok!

    Olvastam az origo-s bejegyzéseteket az Azori szigeteki túrátokról. 2002-ben voltam Hortán (vitorlással) és szívesen visszamennék, mert gyönyörű vidék és hiányzik. A 25 e Ft-os repjegy is csábító :-), úgyhogy szeretném megkérdezni tőletek, hol lehet foglalni hasonló áron. Azt hiszem , hogy két kamaszodó lányomat is elvinném oda! :-) Válaszotokat várva, üdv, Ernő

   8. Árpi
    január 22nd, 2019 13:38-nél | #9

    @Csigó Ernő
    A http://utazomajom.hu -n szinte hetente, de legalább havi rendszerességgel teszünk ki Azori-szigetekre ajánlatokat! ;)

   1. Még nincsenek visszakövetések
   -ként kell bejelentkezned, hogy hozzászólhass