Bejárat > Általános > A Hazatérés – Sopron-Pápa-Vértesboglár-Budapest, szeptember 3-4-5-6. – Jelentkezés!

A Hazatérés – Sopron-Pápa-Vértesboglár-Budapest, szeptember 3-4-5-6. – Jelentkezés!

augusztus 10th, 2015

Ezen a részleteket is tartalmazó kérdőíven (Aminek kitöltéséről nem kaptok azonnali automatikus visszaigazoló e-mailt!) tudtok jelentkezni, ha a remélhetőleg 40000 kilométeres és 1549 napos föld körüli kerékpártúránk utolsó három napján szeretnétek együtt kerekezni velünk, vagy az estéket együtt tölteni. Egy-egy napra is jelentkezhetsz, és akkor is szívesen látunk, ha csak az esti táborozásra látogatsz oda, vagy csak az utolsó pár kilométerre, esetleg csak a Hősök terére jössz ki. Ha szállást és ételt nem szeretnél foglalni, akkor a kérdőívet nem muszáj kitöltened, de ha tervezel találkozni velünk valahol ezen a három napon, akkor a nevedet és az e-mail címedet a kérdőív elején érdemes megadnod nekünk, hogy ha bármi változás vagy új fejlemény történik, akkor ezen is értesíteni tudjuk.


Az útvonaltervet alább láthatjátok. A térkép jobb alsó sarkában lévő Gpsies ikonra klikkelve megnyílik teljes képernyőn is. Ez még nem 100% végleges, szívesen veszünk javaslatokat, akár jobb útvonaltervre, vagy út közbeni rövid megállókra is.

A táv pénteken 97km, szombaton 108km, vasárnap 58km – Kérjük ezt tartsd figyelemben!


Kényelmes tempóban fogunk haladni, de nem lesz autós kíséret, tehát ha biciklizni is jössz, készülj fel rá! Mi vállaljuk a sereghajtók szerepét, tehát az utolsók nem fognak eltévedni! :) És nem muszáj egyetlen bolyban haladnunk, sőt ez valószínű nem is lesz így, mert ha sokan leszünk, ez nem is lenne praktikus. Ellenben időről időre, előre megbeszélt helyeken bevárhatjuk egymást, vagy legkésőbb a nap végi, esti táborhelyen.

Az utolsó ezres, kartonpapírtáblás, 40000km-es ünneplés is valahol ezen a három napon lesz, remélhetőleg sokatokkal együtt! Azt azonban jelenleg még nem látjuk előre, pontosan melyik napon, hol és mikor ér utol minket ez a bűvös táv, de ahogy közeledünk felé, úgy be fogunk róla számolni! ;)

A túrán mindenki a saját felelősségére vesz rész, kérjük tartsátok be a KRESZ-t és vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

Mindenkit nagy szeretettel várunk! :)

Categories: Általános Tags:
 1. Gergely János
  augusztus 10th, 2015 10:59-nél | #1

  Sopronba megyek, Pápára is, de szombaton haza kell jönnöm Ceglédre.

 2. Orsi
  augusztus 10th, 2015 11:20-nél | #2

  Sopronban sikerült helyet találnotok? Hol lehet veletek majd találkozni? A pontosan mikort nem kérdezem most, később biztos kiderül az is ;)

 3. Anna
  augusztus 10th, 2015 14:44-nél | #3

  Sziasztok!
  Én holnap leadom a szabadságkérő papíromat, ha rábólintanak, akkor csatlakozok én is hozzátok, addig nem töltöm ki a jelentkezési papírt, hogy fölösleges papírmunkával ne terheljelek benneteket!
  További szép élményeket! Üdv
  Anna

 4. Sinkó György
  augusztus 16th, 2015 14:56-nél | #4

  Szia, Árpi és Zita !

  Vértesbogláron találkozunk :)

 5. Ádám
  augusztus 27th, 2015 20:14-nél | #5

  Sziasztok, 6-a este érkeztek a Hősök terére? Köszi, P. Ádám

 6. augusztus 27th, 2015 23:52-nél | #6

  @Ádám
  Inkább délután, remélem már 4 óra felé. De ezt nehéz innen, 700km-ről belőni. :) Aznap, ahogy a magyar határra való érkezéskor is majd frissítem a Facebookot, csak röviden, szövegesen az aktuális pozíciónkról, tehát senkinek nem kell majd órákkal előbb kimennie sehová, hogy potyára várakozzon. Szóval szólva lesz 1-2 órával előtte, addig pedig próbáljuk meg a du. 4 órát belőni! ;)

 7. augusztus 29th, 2015 14:16-nél | #7

  A Hősök terére biztosan kijövök, de hogy aznap netán valamivel hamarabb is az majd akkortájt derül ki Addig is szép utat, jó időt, balesetmentes napokat !

 8. Botlik Benedek
  augusztus 31st, 2015 07:34-nél | #8

  Kedves Zita és Árpi!
  Szombaton szeretnék csatlakozni Hozzátok Pápán és Bodajkig tartanék Veletek. 7:30-kor érkezik a vonatom Pápára, gondolom, hogy legkésőbb 7:45-re odaérek a szállásotokhoz, az iskolához. Ha korábban indulnátok, üzenjetek és akkor utánatok eredek.
  További jó utat Nektek! Üdv: Botlik Benedek

 9. szeptember 1st, 2015 15:08-nél | #9

  @Botlik Benedek
  Az időjósok azt mondják, nem lesz hőség, tehát nem kell korán indulni, szerintem megvárunk! ;)

 10. Pető Márk
  szeptember 1st, 2015 20:16-nél | #10

  Kedves Zita és Árpi !
  Pápán csatlakoznék a csoporthoz.
  Addig is áldott utat kívánok!
  Üdvözlettel Márk

Hozzászólások lezárva