Home > Általános > (Magyar) 1 éve itthon – avagy az idehaza eltöltött elmúlt 1 évről

(Magyar) 1 éve itthon – avagy az idehaza eltöltött elmúlt 1 évről

September 6th, 2016

Sorry, this entry is only available in Magyar.

 1. Arpi
  September 7th, 2016 at 00:29 | #1

  Ja, és még egy program, nem csak ehét szombaton, hanem csütörtökön is találkozhattok velünk! Itt nem mi leszünk az előadók, csak szervezzük az előadást, de ott leszünk már előtte és utána is: https://www.facebook.com/events/955116074599160/ Gábor 7 évig járta a világot és az emberek portréja mellé tanulságos vagy érdekes történeteiket is begyűjtötte, amelyeket most megoszt velünk, ráadásul egy nicaraguai meglepetés is a program része lesz! :P de ezt csak itt árultuk el… Csak Nektek! :) Gyertek el, tuti jó lesz, és jó célt is szolgál, mert a jegyekből fennmaradt profitot egy az egyben a Budapest Bike Maffia fogja kapni! :)

 2. September 7th, 2016 at 15:27 | #2

  Örömmel olvastam végig, hogy milyen elképesztően tevékenyek maradtatok a hazaérkezés után is. Well done! (Te Áááállat! :)) Gyerekekre – amikor majd eljön az ideje – tényleg készüljetek rá, már abban a tekintetben, hogy ha olyan jól szeretnétek csinálni mint a jelenlegi életeteket, akkor ahhoz majd át kell súlyozni a fókuszt (egy néhány évig biztosan). További örömteli futást, inspirálást, örömet és SZERETÉST kívánunk nektek! Zizi, Ivi és a gyerkőcök

 3. Vörös Roland
  September 7th, 2016 at 21:15 | #3

  Szevasz Tàrs!
  Az egyèves èvfordulón (èrtsd:Salzburg-Linz elõtt -2015 aug 29.- szept 1.) gondoltam Veletek. Amùgy sokat gondolok Ràtok, ma pl. spontàn megnèztem, mi van a 360fokbringàn, s làm, egy hosszù jubileumi iràs.
  No, remélem idèn mèg összefutunk (ezt Fenster szó szerint is).
  Roland Tàrs; Görlitz, Nèmetorszagban ès Lengyelorszàg hatàra

 4. Nagy Béla
  September 8th, 2016 at 22:21 | #4

  Nagyon szép gondolatok – már több előadásotokon is voltam és a Bringaexpo-n is láttalak Titeket (iaz már csak a vége felé) – szerintem nem baj ha nincs könyv teljesen megérthető hogy itthonról, illetve már hazaérve esetleg más szemszögből látják a dolgokat.

  Az eddigi e-book-ok egyszerűen nagyszerűek még mindig olvasom. Van egy két dolog amiket írtál és azóta szinte napi szinten eszembe jutnak – az egyik a műanyag zacskó, és most jöttem rá hogy tényleg mindenhol adják ha kell, ha nem, én igyekszem nem kérni vagy nem elfogadni a boltokban vagy inkább papírt veszek talán az kevésbé környezetromboló mint a műanyag (bár ott jön a másik dolog a sok fa kiírtásáról…), a másik amit egyszer a szemétszállításról írtál hogy bár nálunk a fejlettebb országokban eltüntetik a szemetet tehát mi bizonyos módon környezet tudatoska vagyunk, de nem tudjuk hogy nagy része hova kerül és bizony több olyan harmadik országban jártatok ahol sajnos meg lett a fejlett országokból eltüntetett szemét….szóval nagyon sok érdekes gondolatot írtatok a blogban.

  További sok sikert mindenhez és persze várom az új írásokat és fejleményeket felőletek :-)

 5. Barbara Schiller
  December 9th, 2016 at 21:39 | #5

  @Vörös Roland

  Kedves Roland, Barbara vagyok, akinek segitettél Magyarországra jutni. Itt megismertem egy roppant szeretetremélto családot, amely Gőrlitzben szeretne boldogulni, mivel a munkahelyi szitu itt mint szakács vagyis pincéer , de mint festő is elég nehéz. Úgy mint Te egyszer ŐK is Isten segitségevel kezibe veszik az eletuket. Tudom szúkős időd meg van szabva, de mégis megkérlek rá, hogy irjál Nekem vagy nekik.matyas 92@freemail.hu

  kellemes űnnepeket Barbara

Comments are closed.