Home > Prelude > Stolen bicycle – Looking for its original owner

Stolen bicycle – Looking for its original owner

There was a sad evenet on Easter weekend, someone has stolen Árpi’s old bike from the garden of Zita’s house. The description: 2003/2004 grey Caprine Cherokee 100 model with racing tyres, plastic mudguards, a broken and cable tied Bike Positive rack on the right bottom side, with the classic yellow spoke reflectors. On one side there’s an SPD pedal but on the other there’s a regular push pedal.

Not only me but Zita also has precious family memories and in addition she would use it for the everyday commuting too.

The frame number: EA_02281:

The third character is unknown! :) It can be J or 9, but some thought it’s 0. You can vote in the comments who sees what! :)

If you see it or someone offers it to you for sale, report it to the police, please. We thanks all other help too, – eg. stolen bikes database on the internet? Thanks!

The one who’s stolen it should rot in hell! If someone buys it without knowing it’s stolen should use it well and have nice memories with it, until he/she can… If someone buys it knowing it’s stolen… Tha’s not a nice thing, and I wish he rides it in headwind all the time!

Categories: Prelude Tags:
 1. Farkas
  April 25th, 2011 at 20:28 | #1

  http://lopott.uw.hu/bejelentes.php
  http://kerekparpiac.hu/
  meg érdemes nézni az online eladási felületeket. (bikemag, vatera…)

 2. CS
  April 27th, 2011 at 06:42 | #2

  Szerintem az a karakter egy 3-as!

 3. kulitoko
  April 28th, 2011 at 11:30 | #3

  Tegyetek fel ide is, hatha sikerrel jartok…
  http://forum.bikemag.hu/lopott-kerekpar-adatbazis-37/
  A kedves Tolvaj Urnak meg kivanom a “legjobbakat”

 4. bander
  April 29th, 2011 at 12:51 | #4

  http://kerekparpiac.hu/lopott-kerekparok
  Gondolom nagyon komoly lakatokkal volt lezárva… sodrony? Ird meg légyszi mivel zártad le és hova, hogy okuljanak belőle a többiek is.

  • Arpi
   April 29th, 2011 at 19:04 | #5

   Ahh, ne is idegesíts, emiatt mérges vagyok (magamra is!).
   Mindenki két vastag lánccal vagy U-lakattal zárja a bringáját, egyet a váz háromszögén ÉS a hátsókeréken vezessen át, a másikat az első keréken (és opcionálisan a háromszögön), és arra is figyeljen, hogy amihez lánccolja, vastagabb legyen minc a lánc/lakat, valamint ne lehessen leemelni róla a bringát! …és otthon is láncoljatok, a garázsban is, mindenütt.

 5. May 1st, 2011 at 11:35 | #6

  CS :
  Szerintem az a karakter egy 3-as!

  Szerintem is 3-as az ismeretlen karakter, nézd csak meg jobban! :)
  Amúgy ha meg lakatról van szó, akkor én ajánlanám, hogy olyan lakatot vegyél, amit nem lehet 2 perc alatt kinyitni gemkapoccsal meg csavarhúzóval. Én a youtube-ról tanultam meg zárat kinyitni, amikor Zsófi véletlenül lezárta az enyémet is otthon és elvitte a kulcsot magával. :) (How to pick a lock) Szóval ha simán be lehet nyúlni a zárba a kis retesz bigyókat lenyomni, miközben mondjuk egy csavarhúzóval forgatónyomatékot fejtesz ki a zárra, random mozdulatokkal előbb-utóbb kinyílik. Már az is jobb, ha nem csak 1 sor pöcök van a zárban, hanem 2 sor egymással szemben, mint pl az én ABUS harmonika-szerűen hajtogatható acéllapokból álló lakatomon… U-lakat hengeres kulccsal se jó, az is 1 perc alatt kinyílik, ha egy filctollat forgatsz benne. :)

 6. sonni
  May 4th, 2011 at 20:47 | #7

  * 3 *

 7. Arpi
  May 4th, 2011 at 21:05 | #8

  Szia Sonni!!! :) Örülünk, hogy itt is látunk! :) Igen, mindenki hármasra szavazott, még a gyártót Caprine-t is megkérdeztük, és bár a nyilvántartásban nem találták meg a gyári számot, de szerintük is hármas az a karakter.

 8. SG
  May 22nd, 2011 at 20:37 | #9

  Tuti hogy 3-as. Apam is ilyen csunyan irja ezt a szamot…

 9. ngeri
  September 15th, 2011 at 11:09 | #10

  Javasolnám a http://www.bringareg.hu -t.

 1. No trackbacks yet.