Home > Asia, Pakisztán > (Magyar) Lahore-i élményeink – #1 – Az első napok fáradalmai és vidámságai

(Magyar) Lahore-i élményeink – #1 – Az első napok fáradalmai és vidámságai

February 1st, 2012 Leave a comment Go to comments

Sorry, this entry is only available in Magyar.

 1. Betty
  February 1st, 2012 at 09:51 | #1

  sziasztok fiatalok!
  Hű de jó most így látni benneteket, egész szépen összeszedtétek a kilókat, egy két héttel ezelőtti képeiteket látva már kezdtem aggódni. Nagyon jó így beutazni veletek a világot, már szinte narkotikummá váltak az írásaitok, Még mindig irigylem a bátorságotok, bár én egy ilyen útra nem vállalkoznék, izgulok értetek továbbra is és kívánok csak szépet. és jót az útra, no meg. hogy a rosszban is találjátok meg a jót. puszi betty

 2. Németh András
  February 1st, 2012 at 11:32 | #2

  Árpi, egy hozzászólásban kifejtenéd hogy miért nem tartod sokra ökológiai szemmel ha egy nagyvállalat korszerűbb/takarékosabb technológiára vált?

  Az internet szerint pedig Multanban az emberek háromnegyede beszéli a helyi Saraiki nyelvet, lehet hogy ez is az volt.

 3. F.Peter
  February 1st, 2012 at 14:11 | #3

  András, szerintem Árpi evvel arra célzott, hogy ez a takarékos izzó csere jó dolog, de ennél sokkal több dolgot lehetne (kellene) tenni a környezetért ahhoz, hogy látszódjon is az eredmény, mintsem pár izzó kicserélése.
  Árpi, nem lehet hogy kezded természetesnek venni egy egy ilyen újság-, rádió-, tv- stáb felkérését? Az én értékítéletemben ez valami nagyon nagy dolognak számít (legyen akár csak egy pár perces szereplés a TV-ben), hogy Valami olyan dolgot tesztek amire felfigyel a média….és szép lassan az egész világ. Gratulálok Nektek és várom a folytatást.

 4. sanya
  February 1st, 2012 at 17:18 | #4

  Nusi egy hetet Angliában volt. Ő mesélte. Egy kint élő magyar barátnőjének a pakisztáni ismerőse nagy örvendve mutatja az interneten, hogy van egy magyar kerékpáros nászutas pár!!!! Hát ilyen kicsi a világ! :-)

 5. February 1st, 2012 at 23:47 | #5

  Szia Árpi !
  1, Arról soha egy szót sem olvastam még a beszámolóidban, hogy ezek a TV társaságok fizetnek valamit, mikor egy teljes napon át gyötörnek Titeket ???
  2, Előző beszámolódhoz tartozna ez a hozzászólásom. a gyermekneveléshez nálunk is hozzátartozott, -ha rászolgált valamelyik- a kisebb nagyobb elnáspángolás. Csabi apád
  bizony elég sokat kikapott egész fiatalon és mégis felnőtt korára mindenkit szerető jó igazi segítőkész és szeretni való ember lett belőle. Lehet , hogy ezt már egyszer mondtam Nektek.
  Kirándulni voltunk egy kollégámmal és annak Csabival és Ádi fiunkkal egyidős Gáborka nevű sráccal Szigliget várában mikor a gyerekek7-8 évesek lehettek. A srácok valamin kissé összemarakodva olyasmit műveltek, hogy Éva mama mindhármukat kiosztotta egy két pofonnal. Ezekután abszolút helyreállt a rend, csak Pusztai Jenő kollégám volt felháborodva, hogy az Ő elkényeztetett Gáborkáját , hogy merte valaki megpofozni mikor Gáborka életében nem kapott még ki soha és neki mindent szabad volt otthon művelni.
  Mondanom se kell, hogy Gáborka felnőtt korára egyáltalán nem lett valami jó ember.
  Egy a lényeg, hogy haragból nem szabad verni és csak olyankor, hogy a gyerek is érezze okot adott rá. Persze lehetnek átkozott természetek, de ilyet tulajdonságot remélhetőleg egyikünk családjából sem tudnak majd örökölni a születendő utódok.
  3, A fogaddal kapcsolatos megállapításaiddal nagyjából egyet értünk.
  4, Viszont autógyárban is lehet valaki lelkes dolgozó ökológiai szempontból is akár mint mérnök, ha olyanon töri a fejét aminek majd az lesz a végfejleménye, hogy a motorok majd egyáltalán nem szennyezik a természetet. De hát lehet ez még messze van és addig is csak nyomjátok a fekvő bringátok pedálját úgy ahogy eddig,
  5, Eleget fecsegtem ismét, késő lett ezért jó éjszakát kívánva Lali papa megy aludni.

 6. February 2nd, 2012 at 07:18 | #6

  A takarekos izzokrol: onmagaban vajmi keves. Raadasul ki tudja valoban kisebb e egy ilyen izzonak a labnyoma. Lehet hogy csak takarekosabbak es a kisebb okolabnyom csupan marketing bullshit. Persze valahol el kell kezdeni de egy nagyvallalatnal az energiatakarekos izzo nalam csak a sporlast mutaja es hogy zoldnek probalnak latszani. Lehet radikalis vagyok de nekem a nagyvallalattal mar onmagaban bajom van… Persze miattuk is tart itt a vilag (de vajon jo iranyba tartunk?) es miattuk tudom megirni a sajat szamomra anyagilag kvazi ingyen ezt a kommentet szoval hogy jovok en ahhoz hogy pampogjak?

  A szarajki a nyelvuk igy mondtak ahogy irtam igy mar emlekszem. Koszi :)

  Peter a mediakkal kapcsolatban igazad lehet. A bajunk az hogy meg csak most ismerkedunk ezzel a helyzettel es mast vartunk… Sokszor nem mi vagy, az uzenetunk megy le hanem amit ok akarnak es ehhez mi csak eszkozok vagyunk. Sokszor kihasznalva erezzuk magunkat ezert. Persze vannak pozitiv tapasztalataink, nem is egy.

 7. hvcsaba
  February 2nd, 2012 at 10:52 | #7

  Árpi,

  ezeknek a pakisztániaknak már a megjelenése is olyan, hogy azonnal elneveti magát az ember.

 8. aruna
  February 5th, 2012 at 11:43 | #8

  good going guys……best of luck……………..

 1. No trackbacks yet.