Home > Asia, Pakisztán > (Magyar) Történetek Iszlámábádból – #6 – A média támadása

(Magyar) Történetek Iszlámábádból – #6 – A média támadása

January 25th, 2012 Leave a comment Go to comments

Sorry, this entry is only available in Magyar.

 1. January 25th, 2012 at 08:46 | #1

  Megnéztem a riportokat, gratulálok az eddigi teljesítményhez! Majd mi is folytatjuk talán kelet felé, kicsit később… Biztos óriási kaland és gyönyörű helyeken jártatok. Na, sziasztok, indulok be melózni. :)

 2. Németh András
  January 25th, 2012 at 10:21 | #2

  A média külön állatfaj, én pl. néhány éve egy békamentési akcióval szoktam bejutni a hazai médai sodrába. És habár néha nekem is nagyon idegen a világuk azt azért próbáljátok a riporter helyébe képzelni magatokat. Nekik napi 8 órában menni kell az eseményekre. Lehet hogy előttetek épp egy közgazdasági riportot vett fel, utánatok meg egy zenés nyugdíjasklub vezetőjével cseverészni. A média munkásinak Ti csak egyek vagytok a napi rengeteg sztoriból, ha szerencsétek van érdekesnek és jónak találják a sztoritokat, de az is lehet hogy olyan embernek kell a riportot elkészíteni aki nem ért egyet veletek, de neki ez a munka. Pl. te is nehezen készítenél riportot a “nagyterepjáróval járjunk feleslegesen a városban és pöfögjük a benzint” klubbal (jobb nem jutott eszembe), mert más az értékrended.

  Az hogy nem teszik be a blogok és webes elérhetőségek címét, az egy általános dolog, a médiában eléggé túlszabályozott az ingyenreklám, még ha nem is egyértelműen arról van szó. Hisz a blogotok nem elsődlegesen reklám, de azért gondolom van olyan része is ha sokadlagos is :)

  Például abban az esetben amikor rólunk (békamentés) tudósítanak, még néha akkor is kimaradnak az elérhetőségek amikor a mondandó az hogy segítőket várunk, meg hogy lehet jönni csoportokkal. Na és mókás amikor itt sincs elérhetőség :) Erre megoldás hogy amikor elköszöntök akkor szépen elmondjátok a fészbúk elérhetőségeteket, max kivágják :D

  Szóval ilyen ez a média, azt viszont megértem hogy gáz amikor 5 órán keresztül szívatnak, én is jártam úgy hogy a melóhelyról elugrottam egy fél órára és ráment az egész délelőttöm, de szerencsére nem lett belőle gond.

  De végeredményben azért ahogy írjátok hogy mennyiszer vagytok úgymond vendégek abban az országban, ezért adni kell nektek is vissza valamit és ez az lehet hogy meséltek az embereknek, vetítéseket tartotok, vagy épp mosolyogtuk egy nem túl jó riporthoz, avagy megmutatjátok a fotóitokat a rendőröknek :)

  Mindemellett megértem a fáradságotokat sőt csodálom hogy ilyen jól bírjátok :)

 3. Tomas
  January 25th, 2012 at 13:19 | #3

  Kell egy poló vagy egy fejkendő 360fokbringa.hu felirattal az interjúk idejére :)

 4. January 25th, 2012 at 18:02 | #4

  Árpi!

  A póló jó ötlet, mert valaminek csak kell legyen rajtatok. Tudom, a melegítőfelsőt azért veszed fel, mert nemzeti sávos…
  Bizonyára van a blogolvasók között jó grafikai érzékkel és Corel-el, vagy Illustrátorral rendelkező személy, aki szívesen megszerkeszti és elküldi nektek fájlban a feliratot. Itthon a kivágás, vasalás és a póló együtt 1500-2000 forintra jön ki. Ott bizonyára fele-harmada. Ha csak reprezentálni használjátok, kitart 3 éven át.

 5. January 25th, 2012 at 18:42 | #5

  Ez remek otlet! Aki erez magaban indittatast ilyesmihez, attol szivesen veszunk poloterveket. Viszonozni kepeslappal tudjuk :) A logonkat keresre elkuldjuk nagyfelbontasban. Azt hiszem Hunornak vagy Nusinak meg is kell hogy legyen… Ha olvassatok, osszatok meg nyugodtan, mert en nem tudom, mikor jutok legkozelebb rendes nethez. Udv Amritsarbol. :)

 6. hkolga
  January 25th, 2012 at 18:44 | #6

  Kedves Olvasók!
  Árpi új rovatot nyitott Más olvasnivaló címen az oldal jobb oldalán a legutóbbi hozzászólások alatt.

 7. January 25th, 2012 at 19:36 | #7

  A poló remek ötlet, szívesen megcsinálom Nektek a grafikát, ha megkapom a logótokat!
  Legalább tudom viszonozni a mindennapjaim részévé vált blogotokat!

 8. January 25th, 2012 at 19:54 | #8

  A rovat meg nincs kesz csak elkezdtem kitenni lnkeket… Habar a ket oldalon ..Jand es Wetiko.. sok mindent megtalalni.

  A logo majd megy ha lesz net. Es most alvas mert itt mar boven elmolt ejfel. Mar negy es fel ora az idoeltolodas.

 9. January 26th, 2012 at 08:00 | #9

  Sziasztok!
  Nekem nincs meg a logó, csak a weboldal fejléce.

  @Arpi

 1. No trackbacks yet.