Home > Costa Rica, Central America > (Magyar) Egy nagyon izzadságos nagyon hosszú nap naplója

(Magyar) Egy nagyon izzadságos nagyon hosszú nap naplója

February 27th, 2015

Sorry, this entry is only available in Magyar.

 1. Tompa Ernő
  March 1st, 2015 at 22:00 | #1

  Ezt tőletek tanultam:)
  Közhely. Van napsütés, van szél, és hullhat a jég is. Ezek olyan dolgok amiken nem változtathatunk viszont a viszonyunkat ezekhez igen. Ma megint (már nem meglepő remélem) letekertünk jó pár kilométert. Adott pillanatban megjelent a szivárvány és elkezdett esni a jég. Lemaradtam a bringás kollégától. És? … Elkezdtem énekelni. Csak úgy pattogott a szemüvegemen a jég. Kibicikliztünk a felhő alól. Utolértem a kollégát. Bosszús volt. Ahogy közeledtem rám szólt:
  -Basszus panaszkodni akartam az idő miatt de hogy tudnék mikor itt jössz utánam vigyorogsz és énekelsz!
  Adtunk egy ötöst egymásnak. A nap kisütött és átléptünk a huszonnegyedik 100 kilométerünkbe. Még csak 17600 kilométer van hátra. Csing csiling nektek.

  • Zita
   March 5th, 2015 at 14:58 | #2

   :D Ez így van, üdv a klubban! :) Gratulálunk a 2400-hoz! Csiling csiling nektek is! Hátszelet!

 2. FSOman2
  March 3rd, 2015 at 22:53 | #3

  Tényleg!Már rég kérdezni akartam:
  Miért nem használtok jól szellőző kerékpáros dresszeket,nadrágokat? Biztosan találnátok valamelyik amcsi turiban.Mosni és szárítani is könnyebb lenne.

  • Zita
   March 5th, 2015 at 14:54 | #4

   Nem szeretjük. Árpi speciel nem tudom, miért nem hord ilyet, kezdetben volt egy felsője, de azt is elajándékozta. Lehet, hogy én hatottam rá ezen a téren, nem tudom. :) Nekem csak a pamut jön be, a szuper-lycra-bringás cuccokba belebüdösödöm és viszketek benne. Az pedig ilyen szauna szerű melegben nem finom. Jelenleg egy 100% selyem felsőm van (amcsi turiból:) 3 dollár volt) sajnos szakadozik, de rendszeresen foltozgatom és meg vagyok győződve, hogy a selyem a legjobb, amit hordhatok, csak igazi selymet nem könnyű beszerezni. Amit Árpinak vettünk, valószínű nem igazi.

Comments are closed.