Home > Európa - Hazaúton, Franciaország > (Magyar) Taizétől Genfig, újra a bringákon

(Magyar) Taizétől Genfig, újra a bringákon

August 20th, 2015 Leave a comment Go to comments

Sorry, this entry is only available in Magyar.

 1. v.. csaba
  September 7th, 2015 at 14:42 | #1

  na és aztán? mert ugye ez már közel 1 hónapja történt, most meg már szept. 7. van!

  ??????????

  tud vki. valamit merre van a páros??

 2. Szakadáti Éva
  September 11th, 2015 at 23:34 | #2

  Mindennap benézek, történt-e valami a blogon.
  Tudom, hogy már itthon vagytok, olvasom, látom, hallom a riportokat.
  Ha nem haragszotok, nekem hiányérzetem van. Évek óta “követtelek/követtünk” benneteket itt a blogon, hóban, fagyban, napsütésben. Voltak nehezebb időszakaitok, kisebb kihagyásaitok, de mindig visszatértetek ide.
  S pont a hazatérés örömteli napjait nem osztjátok meg velem/velünk.
  Sajnálom.

 3. Szakadáti Éva
  September 11th, 2015 at 23:36 | #3

  Ettől függetlenül köszönöm nektek azt az ezernyi bejegyzést, millió képet, amit az egész napos tekerés, hegymászás után még felpakoltatok a nekünk.

 4. Nagy Béla
  September 15th, 2015 at 15:20 | #4

  Kedves Éva!
  Árpi és Zita az utóbbi időben a Facebook oldalukon-on jelentkezett be (Honeymoon Around the World) és ott adtak életjelet magukról.
  Árpi majd frissíteni fogja a blogot hamarosan. Nézz be a FB-ra mert ott sok új információ van fent Zitáékról.

 5. Arpi
  September 17th, 2015 at 10:51 | #5

  @Szakadáti Éva
  Kedves Éva!

  Mióta hazaértünk, nagy médiafigyelem van körülöttünk, lakásfelújításban/rendezésben vagyunk (a nagy részét áldozatos munkával elvégezte a családunk az érkezésünk előtt, de munka még mindig bőven akad), és a család, barátok terén is van mit bőven bepótolnunk. Pl. a bátyáméknál született két gyermek, míg mi úton voltunk, őket csak egy héttel a hazaérkezésünk után sikerült először meglátogatnunk. Most pedig épp egy közelgő előadásunkra készülök.

  De nem felejtettem el a blogot, természetesen szándékomban áll befejezni, és nem csak a hazaérkezésünk pillanatáig! ;) A hazaérkezés és az első hetek örömeiről, érzéseiről is fogok írni, csupán egy kicsi további türelmet kérek hozzá! ;) A blog nem fog véget érni Svájcban, nem lesz benne szakadás, végigírom ahogy az utazást is végigcsináltuk! A kihagyott részekről (Indonézia vége, Ausztrália, Új-Zéland eleje, Mexikóból pár hét) pedig remélhetőleg majd olvashattok bővebben egy könyvben, de ez még a jövő zenéje. :)

 6. Szakadáti Éva
  September 19th, 2015 at 14:41 | #6

  Tudom, hogy nagyon elfoglaltak voltatok, csak annyira nem rátok vallott, hogy egyszercsak félbeszakadt a blog.

  Tudom, hogy a FB-on ott vagytok, látom is, de a blog az egy más műfaj. Nem helyettesitik egymást. S ti annyit dolgoztatok vele még akkor is sokszor amikor “más normális ember” inkább előlt volna aludni, pihenni, hogy pont ezért fájlaltam ezt a hirtelen csendet.

  Ettől függetlenül kivánom, hogy mielőbb találjatok vissza a “másik világba”. Alakitsátok ki a lakásotokat, munkátokat, az életeteket.

 1. No trackbacks yet.