Home > Asia, Pakisztán > (Magyar) Gyalogtúra a Karimabad felett az Ultar Meadow-hoz

(Magyar) Gyalogtúra a Karimabad felett az Ultar Meadow-hoz

December 16th, 2011

Sorry, this entry is only available in Magyar.

 1. Grant Julia
  December 16th, 2011 at 09:25 | #1

  Hat ez hihetetlenul csodas taj. Meg jo, hogy nincs teriszonyotok, mert el tudom kepzelni, hogy lennenek sokan akik fel nem mernenek menni ilyen majdnem teljesen fuggoleges sziklafalakra meg ezeken a mesterseges osvenyeken sem. Koszi a kepeket meg a videot. Hihetetlen elmeny volt nezni. Mintha ott lennek veletek!

 2. sanya
  December 16th, 2011 at 18:57 | #2

  Fantasztikusak a hegyek! A tériszonyom a meredek fal és a keskeny út látványától is előjött! A panoráma látványáért lehetséges, hogy egy keveset mégiscsak gyalogolnék. Gyönyörű csillagos eget egy kora őszi éjjelen a Hargita tetején volt szerencsém látni.

 3. hvcsaba
  December 18th, 2011 at 09:29 | #3

  Sziasztok!

  Iszlamabad után merre tervezitek, hogy továbbmentek? Csak Burma miatt kérdem, mert ha jól tudom, oda nem nagyon engednek be. Nézegettem a térképet, hogy merre kerülhetitek ki.

  Egyébként őrület, hogy még a Pamír fennsíkon még a viamichelin segítségével is alig lehetett titeket nyomon követni. Az általatok említett településneveket nagyon nehéz volt megtalálni. A legtöbbet nem is jelenítette meg a térkép. Ezekhez az ázsiai országokhoz alig lehet hasznavehető térképet találni.

  Csak hogy nevessetek egy jót, leírom, hogy mióta olvastam, Árpi a 100napbringa blogodat, állandóan kérdezem a lányaimat, hogy eljönnek-e velem majd egyszer Nordkappba. Már többször megígérték, bár olyan is volt, hogy azt mondták, hogy nem. Szerintem főleg a kisebb lányomnál, Sáránál vannak esélyeim. A feleségem persze ilyenkor mérgelődik egy sort. Azért ha majd nagyobbak lesznek, szeretném felhasználni a nyári szünetet arra, hogy bejárjam velük a világot. Remélem, addig nem leszek áldozata jelentős formahanyatlásnak.

  Árpi, hogy van a fogad? Ha ki tudod húzni egy megbízhatónak tűnő fogorvosig, inkább tömesd be. Persze nem olyan orvosra gondolok, amelyekről a neten lehet olyan képeket látni, hogy az utcán áll egy standnál egy keleti ember vagy 20 féle fogóval, csak beülsz és kihúzza.

  Jó utat nektek,

  sziasztok,

  Csaba

 4. Viktor
  September 17th, 2013 at 10:06 | #4

  Azt hiszem, ez a gyalogtúra nagyon megérte a fáradságot! A lavinás videó nagyon ott van, viszont a képeket nem találom az albumotokban, ez a 8 nap Karimabadban valahogy hiányzik a galériátokból. Ha lesz egy kis időtök, fel tudnátok tenni őket? Nem tudok betelni a látvánnyal ilyen kicsi képeket nézegetve :D

Comments are closed.