Home > Asia, Pakisztán > (Magyar) Abbottabadban, és úton Iszlamabad(?) felé

(Magyar) Abbottabadban, és úton Iszlamabad(?) felé

January 12th, 2012 Leave a comment Go to comments

Sorry, this entry is only available in Magyar.

 1. January 12th, 2012 at 12:18 | #1

  Szia Árpi !
  A “giccsesedünk a tükörben” címet viselő képen is lehet látni, hogy ez a rohadt hasmenéses
  nyavalyád meglehetősen megviselt Téged.
  Érdekes amit amit a megfordított iráni zászlóról írtál. Én megnéztem, az 1999-es évben lezárt világatlaszunkban az iráni zászló hogy néz ki. A sávok vízszintesen zöld,fehér, piros csíkosak és a fehér mezőben lévő jel olyan mint egy kehely, de oldalain jobbról balról egy egy félhold övezi és ez piros színű. Ez lenne Allah ?, – ami viszont hiányzott és az egész meg volt fordítva.
  Hát igy viszont 100%-ig tényszerűen magyar zászlót mutatott.
  Az atlasz azt írja, hogy az országban 4 fajta nyelven beszél a nép, az egyik amilyen nyelven énekeltek a katolikus templomban az urdu, aztán van még a pandzsábi, a pastu és a szidni, na és az angol, de hát azt nyilván a gyarmatosítási korban kezdhették el tanulni a megszállóktól.
  Csak kérdésem, hogy mivel mindkét ország iszlám állam, mit tapasztaltatok, nem halottatok ott mostanában keresztény ellenességről, mint mostanában több arab államból ilyen hírek érkeznek hazánkba ?
  Na ennyi további értékes és érdekes tapasztalatokkal való gyarapodást és az eddigieknél jobb egészséget kívánunk, továbbá helyes az óvatosságotok amiről írtál.
  Lali papa
  Viszont az atlasz szerint a lakóság 59 %-a akkor még analfabéta volt

 2. January 12th, 2012 at 12:31 | #2

  Nem tudom miért, de valahogy másképpen jött le az írásom, mint ahogy azt én leírtam. Ugyanis a hallottatokat jól írtam le és mégis egy l-lel jött le. A Lali papa alatti mondatot pedig két bekezdéssel előbb írtam, mint ahogy az megjelent a hozzászólás elküldése után.
  Ez a technika ördöge ??? úgy látszik az elküldés klikkezése előtt kétszer is el kell olvasni újra, mert ha utólag beszúr az ember valamit akkor felborulhat az is amit jól írt le az ember előtte.

 3. Grant Julia
  January 12th, 2012 at 13:13 | #3

  Szia Arpi
  Egyetertek Lali papaval, egyre fogysz. Csak aztan el ne fogyjal! Most mar nem emlekszem, hogy az NRE-kbol kiderult-e, hogy mostanra mar jobban lennel, de ha tul sokaig elhuzodik egy ilyen fogyasos dolog, akkor talan kellene keresni egy nyugati klinikat, akarmennyibe kerul is es verkepet csinaltatni. Parazita is lehet, amivel nem szabad viccelni.
  Na, most valami jobb temara valtanek: ez a pakisztani fej, akinek felraktad a fizimiskajat, az istenien jol nez ki szerintem. Szerinted mitol nez ki o durvan? Tele karakterrel, erdekes, rancos pofa, nekem meg tetszik is. Persze az is igaz, hogy eltem majdnem 40 evig Angliaban, igy jobban hozza vagyok szokva a pakisztani pofakhoz, mit Te, sot itt Beren van egy par cigany ember, akik pont igy neznek ki. Persze turban nelkul, de hasonloak. Tovabbi jo utat es jo egeszseget sok szeretettel!! xx

 4. F.Peter
  January 12th, 2012 at 18:50 | #4

  Árpi nem fogy, hanem szolidaritásból elkezdett hasonlítani a helybéli lakosságra. :-)

  Majd Laosban, meg Tájföldön a szemei kezdenek el összeszűkülni. :-)

  A viccet félretéve tényleg megviseltnek tűntök azon a képen.

  Jó utat, egészséget és kitartást kívánok.
  Szuper a blogotok. Köszönöm, hogy megírod.
  Üdv. F.Péter

 5. Z atya
  January 12th, 2012 at 20:41 | #5

  Kedves Zita és Árpi, a képeteken a csillag, és a szövegben a “kedvesem” az igazán fontos. A mai NRE pedig végleg eltörölt minden aggodalmat.

 6. Zsíros B. Ödön
 7. debasair
  January 13th, 2012 at 00:33 | #7

  Hál Istennek újra úton vagytok!

  Sajnos kicsit lekéstem az indulásotokról, de igyekszem felvenni a fonalat :)

  Most már évek óta leszoktam a tv-ről, talán pont gyermekünk születése miatt, mert azóta van műsor itthon bőven :)
  A 100napbringa is igazán jó pótlás volt a TV helyett, de úgy látom ez a másik “számozott” vállalkozásod / vállalkozásotok is nagyon ígéretes, szuper az oldal.

  Most épp az Örmény műsorotokon mosolygok :) hát ez szenzációs.

  Kicsit sajnálom, hogy a PICK végül is nincs a szponzoraitok között :) Gondolom nem lenne olyan vidám muszlim országokban hatalmas disznócsülök táskákkal tekerni :)

 8. Kitlei Gabi
  January 13th, 2012 at 11:42 | #8

  Árpikám! A tested fogy, a szőröd viszont nő! Nem lehetne kicsit fordítva? A viccet félretéve, nagyon élvezem az élménybeszámolókat. Csak így tovább! Zita, azért néha Te is megszólalhatnál!

 9. January 13th, 2012 at 19:30 | #9

  Azóta voltam fodrásznál, és Zita a szakállamból is levágott. Na és persze minden nap annyit eszünk, amennyi csak belénk fér.

  A “durván néz ki”-t a pakisztáni arcra nem negatívan értettem. Nekem is nagyon tetszik.

  Köszönjük, hogy aggódtok értünk, de azért ne essetek túlzásba! ;)

 10. Frajti
  January 16th, 2012 at 23:18 | #10

  http://www.flags.net/TAJK.htm#TAJK0001

  Ez a Tadjik zászló, ez már jobban hasonlít arra, amiről beszéltetek. :)

 11. Fawx
  August 12th, 2013 at 10:55 | #11

  @Frajti

  Tadjik?
  Azt tádzsik-nak írjuk…

 1. No trackbacks yet.