Home > Asia, Pakisztán > (Magyar) Történetek Iszlámábádból – #3

(Magyar) Történetek Iszlámábádból – #3

January 20th, 2012 Leave a comment Go to comments

Sorry, this entry is only available in Magyar.

 1. January 20th, 2012 at 10:14 | #1

  Hát szomorúan olvasom, hogy 7000 km-t kell bringáznotok ilyen élményekért, pedig mindenkinek megvannak a lehetőségei, hogy egy ilyen spontán estébe fussanak. A szomszédaimat nem ismerem ennyire, mint Ti ezeket az embereket. Sokat gondolkodom ezen, hogy ez csak a mi hibánk? Talán nem, de tudom, hogy a mi kezünkben van a megoldás, csak ugye az az első lépés. Ezért tudom, hogy Nektek ez a túra nem csak egy csodás 2-3 év, nem csak egy hatalmas sportteljesítmény, hanem olyan emberekké váltok, hogy még ez a rossz irányba tartó “nyugati” világ problémái sem fog Nektek még bolhacsípésnyi problémát sem okozni! De azt hiszem ezt Ti tudjátok a legjobban!
  További jó utat! Már kíváncsian várom a szilveszeti éléményeiteket:)

 2. Temesi Tímea
  January 20th, 2012 at 18:06 | #2

  Sziasztok Fiatalatok!
  Anno még a BAM záróbulin láttalak Benneteket, elképedtem… és akkor írtam is, mert mély tisztelet az előtt, amit csináltok és amit EGYÜTT végigcsináltok… amit akkor nem hittem volna, h totál véletlen még nálatok olvasok a saját kollégáimról is! :)
  A MOLos csapat, ahol most jártatok, a kollégáim! Jó volt olvasni, amiket írtatok…
  Azon h csak kötőszavakat értettek sokszor… no para, titkárnőként néha én is így voltam/vagyok velük, de imádom őket, jószívű fickók az olajosok – én imádom őket. ;-))
  Tényleg kicsi a világ és nincs lehetetlen!
  Nektek továbbra is szurkolok, h defektmentesen/jó hátszéllel, de izgalmas utatok legyen.
  így ismeretlenül is puszi és sok erőt nektek, Timi
  Továb

 3. Temesi Tímea
  January 20th, 2012 at 18:14 | #3

  Temesi Tímea :Sziasztok Fiatalok!Anno még a BAM záróbulin láttalak Benneteket, elképedtem… és akkor írtam is, mert mély tisztelet az előtt, amit csináltok és amit EGYÜTT végigcsináltok… amit akkor nem hittem volna, h totál véletlen még nálatok olvasok a saját kollégáimról is! :)A MOLos csapat, ahol most jártatok, a kollégáim! Jó volt olvasni, amiket írtatok…Azon h csak kötőszavakat értettek sokszor… no para, titkárnőként néha én is így voltam/vagyok velük, de imádom őket, jószívű fickók az olajosok. ;-))Tényleg kicsi a világ és nincs lehetetlen!Nektek továbbra is szurkolok, h defektmentesen/jó hátszéllel, de izgalmas utatok legyen.így ismeretlenül is puszi és sok erőt nektek, TimiTováb

  Temesi Tímea :Sziasztok Fiatalatok!Anno még a BAM záróbulin láttalak Benneteket, elképedtem… és akkor írtam is, mert mély tisztelet az előtt, amit csináltok és amit EGYÜTT végigcsináltok… amit akkor nem hittem volna, h totál véletlen még nálatok olvasok a saját kollégáimról is! :)A MOLos csapat, ahol most jártatok, a kollégáim! Jó volt olvasni, amiket írtatok…Azon h csak kötőszavakat értettek sokszor… no para, titkárnőként néha én is így voltam/vagyok velük, de imádom őket, jószívű fickók az olajosok – én imádom őket. ;-))Tényleg kicsi a világ és nincs lehetetlen!Nektek továbbra is szurkolok, h defektmentesen/jó hátszéllel, de izgalmas utatok legyen.így ismeretlenül is puszi és sok erőt nektek, TimiTováb

 4. Temesi Tímea
  January 20th, 2012 at 18:15 | #4

  sorry, a gépem kicsit szarakodik, így duplában ment első némi helyesírási hibákkal :D, bocsika (a lényeg átment azért úgy érzem! :))

 5. January 22nd, 2012 at 22:06 | #5

  Az utolsó mondat tette fel az i-re a pontot. Szép napokat töltötök ezek szerint Pakisztánban.
  Just ride and have fun!

 6. Fawx
  August 13th, 2013 at 13:21 | #6

  @Temesi Tímea

  kétszer is. :)

 1. No trackbacks yet.