Home > Asia, Pakisztán > (Magyar) Bringán és rendőrségi dzsipeken a gyönyörű KKH-n

(Magyar) Bringán és rendőrségi dzsipeken a gyönyörű KKH-n

January 3rd, 2012 Leave a comment Go to comments

Sorry, this entry is only available in Magyar.

Categories: Asia, Pakisztán Tags:
 1. Kovács Emília
  January 3rd, 2012 at 09:10 | #1

  Egy napra ennyi izgalom…!!! Gyönyörűek a képek és a videók is. Az első fotót (kilátás a hidról) és a sziklafalba rajzolt bringát engedelmetekkel elmentettem magamnak:) A világóra szerint arra fele szerda hajnal van, ha jól néztem…, ugy hogy akkor jó reggelt és további szép utat, kicsit több szerncsével!.)

 2. Ági”néni”
  January 3rd, 2012 at 09:53 | #2

  Rémülten néztem a naptárra,de nálatok is kedd van,kb. ebédidő. Gyönyörűek a képek (a táj),
  minden bejegyzésnél. Testközelből,azért a szemen kívül más érzékszervek is színesítik az utatokat.(orr,bőr,fül) Nagyon jó együtt utazni veletek!
  Kérdésem:Eredeti külső gumitok van?Mert ha igen,akkor az nagyon jó reklám a gumi gyártójának.

 3. sanya
  January 3rd, 2012 at 10:00 | #3

  Zita! Az egyik fotón nagyon lekicsinylően néz rád egy szamár, mintha mondaná: mit keres itt ez a csodabogár?

 4. Borsika
  January 3rd, 2012 at 10:06 | #4

  Csodálatos helyeken jártok. Köszönöm, hogy virtuálisan veletek utazhatok. Mindig izgatottan várom a következő beszámolótokat. További jó utat kívánok!

 5. Grant Julia
  January 3rd, 2012 at 11:40 | #5

  Hat a “nincs szoba” az nyilvanvaloan baksisra megy, mert ha adnatok neki egy keveset, akkor rogton lenne. Ugyanakkor teljesen egyetertek azzal, hogy ha lehet ne adjatok, mert az mar tenyleg pimaszsag. A vilagnak ezen a reszen majdnem minden problema azert van, hogy jojjon a baksis a megoldasara. Sajnos.
  A taj tenyleg csodas. Azt a panoramat en is elmentettem es lehet, hogy ki fogom nyomtatni, olyan isteni. Sokat hallottam mar a KKH-rol, de csak most ahogy kovetem az utatokat erzem, hogy kezdem igazan megismerni. Koszi es tovabbi jo utat!

 6. hvcsaba
  January 3rd, 2012 at 20:13 | #6

  sziasztok!

  Meseszép helyeken jártok, és ez most egy őrült történet volt. Elismerésem a kitartásotokért és a türelmetekért. Megérdemeltétek a nap végén azt a 450 rupis szobát.

  A videón őrülten átjön, hogy mennyire lefogytatok. Egyetek, egyetek, amennyi belétek fér, mert kell az útra az energia.

  Remélem szüleitek nem kezdenek el nagyon aggódni a sportos lábaitok láttán. Még egy pár ilyen videót csináltok, ahol mutatjátok magatokat, és a bangkoki nagykövetségen nem csak az útleveletek fog várni, hanem egy hatalmas vajling túrós tészta is a szüleitektől. :)

  További jó utat.

  Csaba

 7. tura77
  January 3rd, 2012 at 22:50 | #7

  @hvcsaba
  Csaba! Ne gyötörjön az ünnepek alatt felszedett plusz. Téli fókabőrnek jó lesz és különben is mindjárt letekerjük mi is!
  Iv

 8. January 4th, 2012 at 19:55 | #8

  A külsők: Schwalbe Marathon Plus, sokan mások is használják kerékpártúrázók, és eddig mindenkitől azt hallottam, hogy elégedettek vele, és mi is! Még nem volt cserélve, és még nincs elkopva. …és csak azért írom le, hogy megosszam Veletek, különben a reklám miatt inkább magamban tartottam volna, nem támogatott minket a Schwalbe. :)

  A “nincs szoba” Pattanban biztos, hogy nem baksisra ment, mert utána a fickó a kezünkbe nyomott 450 rupit, és nem tudtuk visszautasítani. Próbáltam szép szóval, majd fizikailag visszaadni neki, de egy idő után nevetségesnek éreztem magam meg az egész helyzetet és hogy meg ne sértsem, végül elfogadtuk. Szóval nem baksisra mentek, inkább talán azért nem volt nekünk szoba, mert külföldiek voltunk, és az rendőri és egyéb figyelemmel jár… és talán ezt nem akarták, legalábbis Beshamban. Pattanban próbáltak segíteni nekünk, de a rendőr hajthatatlan volt, és mennünk kellett. De amit írtál Juli a baksisról, azt észben tartjuk. Mindig nyitva van ám a szemünk és óvatosak vagyunk, próbálunk figyelni mindenre, még akkor is, ha csupa kedves és jóember vesz körül minket – mindig lehet köztük egy kakukktojás.

  Hízni próbálunk, azon vagyunk, sokat eszünk, és keveset mozgunk! :) Esetünkben most átmenetileg igaz a “lustaság fél egészség”, de csak hogy fel tudjunk kicsit hízni a bringázós és/vagy hasmenénes nehéz napokra… :)

  A túrós csusza jól hangzik. Olyan kedvesen bánnak velünk itt az iszlamabadi magyar nagykövetségen, hogy máris bánjuk, hogy eddig nem látogattuk a magyar nagykövetségeket. :) Nagyon jó arcok az itteni diplomatáink! :)

 9. Viki
  January 5th, 2012 at 10:53 | #9

  ez a hires tejes tea az a chai tea?:) imadom allandoan azt iszom:)) olyan fincsi es pikans:)) yummyy

 10. kisjutka
  January 6th, 2012 at 23:49 | #10

  Szerintem ez a “visznek minket valakik valahova valamiért” szituáció nem kicsit ijesztő. Teljesen kiszolgáltatott helyzet, ahol azt gondolom – leginkább amiatt, hogy nem ismerjük ezen népek kultúráját és gondolkodásmódját, észjárását, nyelvét – sosem tudhatjuk biztosan, mit fog tenni a másik fél a következő pillanatban. Árpi, csodálom hogy a végén még volt erőd és bátorságod kiállni magatokért, lehet hogy ez már amolyan végső erőfeszítés volt “minden mindegy” alapon…

 1. No trackbacks yet.