e-könyv

…avagy a mi Karácsonyi ajándékunk Nektek, a Kedves Olvasóinknak! Mostantól a zsebedben is elfér a 360fokbringa, és még internet kapcsolat sem kell hozzá! ;)

1. rész: Magyarország, Románia, Szerbia, Bulgária, Törökország, Grúzia, Örményország

Letöltés: .epub, 40 MB – .mobi, 43 MB

2. rész: Irán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Tádzsikisztán, Kirgizisztán, Kína, Pakisztán

Letöltés: .epub, 56MB – .mobi, 68MB

3. rész: India

Letöltés: .epub, 39 MB – .mobi, 40 MB

4. rész: Nepál, Banglades

Letöltés: .epub, 64 MB – .mobi, 66 MB

5. rész: Mianmar (Burma), Thaiföld, Laosz

Letöltés: .epub, 67 MB – .mobi, 74 MB

6. rész: Vietnam

Letöltés: .epub, 66 MB – .mobi, 69 MB

7. rész: Kambodzsa, Thaiföld, Malajzia, Szingapúr

Letöltés: .epub, 67 MB – .mobi, 63 MB

Calibre e-book manager, a Windows-on, Linux-on, vagy Mac-en való olvasáshoz, vagy más formátumra való konvertáláshoz.

Mit tartalmaz ez az “elektronikus könyv”?

A 360fokbringa.hu összes bejegyzését Magyarországtól Banglades végéig. Ez 17 országból több mint 250 fejezet, és attól függően, hogy milyen felületen olvassa az ember, néhány ezer oldal. A fejezetek a bemutatkozásunkkal és néhány előzménnyel kezdődnek és között van néhány általános témájú írás is, valamint egy térkép az ekönyvet lefedő útvonalunkkal.Ez a 360fokbringa.hu e-könyv formában. Mi értelme ennek?

Mert így több emberhez eljuthat a történet, hiszen így egy fájlként egységbe foglalva hordozhatóvá, offline elérhetővé és másolhatóvá válik.

Sokan vannak, akiknek van e-könyv olvasójuk és szívesen olvasnák annak a sokkal szembarátabb képernyőjén a történetünket. Mert mondjuk még nem olvasták a blogot az elejétől, csak most találtak rá. Elnyúlni egy karosszékben vagy egy nyugágyban és „kinyitni” egy e-könyv olvasón a történetet egészen más élmény, mint egy számítógép, egy notebook, vagy egy „okostelefon” képernyőjén olvasva. Persze ettől még olvasható ez az e-könyv számítógépeken, tableteken, és mindenféle egyéb kütyün is, ami képes megnyitni a formátumot.
Ennek az e-könyvnek a fejezetei könnyebben átláthatóak, lapozhatóak, és nagyon fontos tényező az is, hogy az olvasásukhoz nem kell internet kapcsolat. Egyszer letöltöd, és onnantól nálad van, zsebre vághatod, magaddal viheted, sőt, átmásolhatod másoknak is.

Ha számítógépen szeretnétek olvasni, erre egy kiváló eszköz a Calibre, amit itt letölthettek Windowsra, Linuxra, vagy Macre.

 

Miért ingyen? Hogy-hogy nem kértek érte pénzt, megbolondultatok?

Nem, épp ellenkezőleg! :) Azt szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson az a rengeteg élmény és csoda, ami minket ért eddig ezen az úton. Ha pénzt kérnénk érte, nem vennék meg sokan (ők is talán részben csak azért, mert szimpatizálnak velünk), ugyanakkor ez az e-könyv formátum csak lassabban terjedne, fű alatt. Ennek nem lenne értelme. Jobb ez így, ingyen letölthető, és teljesen szabadon terjeszthető. De kereskedelmi forgalomba nem hozható!

 

Én mégis szeretnék valamit adni érte, mit tegyek?

Donésünt ez esetben is elfogadunk és örömmel veszünk, ígérni annyit tudunk ezzel kapcsolatban, hogy mind megesszük, letekerjük, megírjuk, vagyis készülni fog belőle a folytatás, a „2. rész”! ;)

Paypal-on keresztül:

vagy forintátutalással:
GIRO számlaszám: 16200144-18507021
IBAN számlaszám: HU02 1620 0144 1850 7021 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
A közleménybe írjátok oda: “Ekönyv”


Hangsúlyozzuk, hogy ez opcionális! Ez a könyv ingyenes, ha nem szeretnél / nem engedheted meg magadnak, ne küldj pénzt érte, de attól még töltsd le bátran és olvasd jóérzéssel!

Most le fognak kerülni a 360fokbringa.hu-ról ezek a régi bejegyzések?

Nem, erről szó sincs, ilyesmit nem tervezünk, amíg tart az út, és amíg bírjuk fizetni a domain és tárhely szolgáltatást, a 360fokbringa.hu marad az eddigi formájában.

Miért nem igazi könyvet adtok ki?

Ez egy online blogra írt tartalom, nem állja meg a helyét ebben a formában egy nyomtatott könyvben, már csak azért sem, mert az a könyv már bőven ezer oldal feletti terjedelmű lenne. Ennyi anyagot újraszerkeszteni vagy újraírni nincs időnk, se energiánk, ráadásul 1000 példány alatt nem is érné nagyon meg anyagilag kiadni, hogy a fákról ne is beszéljünk. Marad tehát ez a verzió, mi ennek is nagyon örülünk. Reméljük, hogy Ti is hasznát veszitek!

Ha kinyomtatnád…

…gondolj a fákra, vagyis a környezeti hatásodra! A jóég tudja már, hogyan teszünk jobbat, de ha sokat olvasol, azt hiszem, egy ekönyv olvasó jobb megoldás lehet, mint a temérdek könyv és a nyomtatott A4-es papír.

Köszönet!

Köszönet a szerkesztésért egy kedves olvasónknak, Tiba Viktornak, ő tőle jött egyébként először az e-könyv ötlete, amit végül ő maga szerkesztett meg önkéntesen, szabadidejéből. Most csinált ilyet először, ezért az esetleges szerkesztési hibákat nézzétek el nekünk!

Köszönet továbbá a kedves feleségemnek, Zitának, aki nem csak, hogy néhány fejezetet is írt a könyvbe saját maga, hanem elviselte, hagyta, sőt támogatta, hogy az utunk alatt – ami egyben a nászutunk is! – én sok-sok hosszú órát töltsek a blog (így ezen e-könyv) írásával, napról napra, hétről hétre, immár több, mint másféle éve. Nélküle és az áldozatos türelme nélkül nem csak ez az út, hanem ez a blog és ez az e-könyv sem létezhetne.

Utoljára, de nem utolsó sorban pedig köszönet Nektek, a sok-sok olvasónknak hogy ötleteitekkel, válaszaitokkal, biztatásaitokkal, és tetteitekkel (képeslapok, meghívások, vendégségek) támogattok minket, ez szintén rengeteget számít nekünk és nagy hatással van az utazásunkra. Így már Ti is részesei vagytok a történetnek, amit ezért most szeretettel ajánlunk Nektek “letöltésre”! ;) Ez a legkevesebb, nem? :)

Írj ajánlást a könyvhöz!

Minden valamirevaló könyvet szoktak ajánlani, pl. így: “Amazing…” – The New York Times, vagy “The absolute bestseller in the free ebook market” – The Time Magazin. :)

Mivel az hülyén nézne ki, ha mi ajánlanánk a saját könyvünket, ezért Titeket kérünk, hogy írjatok ajánlást e könyvhöz. A szöveg lehet rövid, hosszú, elfogult, vagy tárgyilagos, ezt Rátok bízzuk! Mi csak annyit ígérünk, hogy egy “független zsűri” ki fogja választani a három legjobb ajánlást, ami aztán a könyv következő kiadásának borítójára és/vagy hátoldalára is felkerül, ha beleegyeztek, a nevetekkel. A három legjobb ajánlást író pedig külön dedikált példányt kap. Ennek technikai megoldása hadd maradjon meglepetés! ;)

Az ajánlásokat egy működő e-mail címed és a neved megadásával itt kommentben írhatod meg, vagy emailben a 360fokbringa@gmail.com-ra, “Könyvajánlás” címmel.

 1. Farkas Péter
  december 21st, 2012 17:48-nél | #1

  Szokványos a történet eleje: egy fiú, egy lány, szerelembe esnek, összeházasodnak, elindulnak nászútra.
  A bökkenő ezután következik, az útjuk 4 évig tart és körbe járják a Földet… biciklivel. Útjuk tele lebilincselő történetekkel, személyekkel, helyekkel, élményekkel. Körülöttük minden változik, de egy dolog állandó marad: az egymás iránti szeretet és a mindenre nyitott pozitív életszemlélet. Ajánlom mindenkinek

 2. Arpi
  december 21st, 2012 18:03-nél | #2

  @Farkas Péter
  Zita reakciója, harsány kacagások közepette (értsd jól, nem kinevet!): …már négy év? Úristen, erre nem vagyok felkészülve! :) Pedig tényleg, ha így folytatjuk, a 3 év sem lesz elég, ha végig akarjuk csinálni. De már csak 5 hónap és Balin vagyunk, utána meg már “hazafelé” megyünk majd! :) Köszi az ajánlót, jó lett! ;)

 3. KT
  december 22nd, 2012 01:46-nél | #3

  Gyermekkorom egyik kedvenc könyve Robert Le Serrec: 5 év vitorláson című útikönyve. Ajánlom figyelmetekbe: http://moly.hu/konyvek/robert-le-serrec-ot-ev-vitorlason
  A hasonlóan fiatal pár a földkörüli út alatt 2 gyermekkel lett gazdagabb :-)

 4. december 22nd, 2012 06:01-nél | #4

  @KT
  Köszi, felkerült a listára! Remélem egyszer a kezem közé kerül valahogy digitális formában, nagyon érdekes történet lehet.

  Addig is hagy ajánljunk egy másik írást itt minden kedves olvasónknak:
  Daniell Quinn – Izmael
  http://www.uni-miskolc.hu/okogramma/Daniel%20Quinn%20-%20Izmael%20(HUN).pdf
  Aki már olvasta, annak alapmű. Reméljük, egyszer kötelező olvasmány lesz az iskolákban!

 5. Farkas Péter
  december 22nd, 2012 09:12-nél | #5

  @Arpi
  A 4 év tetszőlegesen módosítható az alábbiakra: több év; X év, 3, 5…..:D

 6. Bujna Zoli
  december 22nd, 2012 19:37-nél | #6

  Az e-book ötlete nagyszerű ötlet volt és szép karácsonyi ajándék az olvasóitoknak. Köszönjük Ági és Zoli

 7. Géza
  december 23rd, 2012 13:56-nél | #7

  Ja, jo a könyv, de a Remarque : Diadalív árnyékában-t is olvassátok el, nagyon jó! :))

 8. Karesz
  december 26th, 2012 01:37-nél | #8

  Minden idők legjobb detektív regénye, csak ajánlani tudom! (remélem nyerek)

 9. Arpi
  december 26th, 2012 12:34-nél | #9

  @Farkas Péter
  Nem, ez így jó, az tetszett nekünk nagyon, hogy már Ti is 4 éves jósoltok nekünk, holott mi sehol nem írtunk ilyet, sőt egymás között sem beszéltük nagyon, hogy meddig fog még ez az utazás tartani pontosan… :) De tetszik a négy év nagyon és az ajánlás is! :)

  @Karesz
  Karesz, adja az ég, hogy valaki még írjon ajánlást, mert ha nem, bekerülsz ezzel a top3-ba! :D

  Hamarosan egy .mobi verziót is feltöltünk, illetve gondolkodunk egy .txt-ben, minimalisták számára. :)

 10. Uzoni Dávid
  december 27th, 2012 22:14-nél | #10

  Sok őrült biciklis tekereg szabadon a nagyvilágban. A szerzők ezek közül is a legelmebetegebbek közé tartoznak. Normális emberek azért mennek nászútra, hogy legalább egy cseppnyit megkóstoljanak a gondtalan életből, mielőtt visszatérnek a régi kerékvágásba, a Föld körül mindenhol untig ismert taposómalomba. Ők nem. Olvassuk élménybeszámolójukat azzal az őrülteknek kijáró döbbenettel vegyes tisztelettel, amellyel Magyarországtól Bangladesig minden normális ember fogadta őket.

 11. Németh András
  december 28th, 2012 13:23-nél | #11

  Ajánló, csak hogy lenyomjam Kareszt a dobogóról :D

  “A világot csak akkor ismerheted meg igazán, ha saját erődből járod körbe; vagy ha elolvasod ezt az e-könyvet!”

 12. Farkas Péter
  december 28th, 2012 18:19-nél | #12

  e könyv olvasó nélkül pc-n is lehet ezt a filet valami programmal olvasni?

 13. december 29th, 2012 12:45-nél | #13

  Köszönjük az ajánlókat! :)

  @Farkas Péter
  Péter, a könyvet PC-n is meg tudod nyitni, erre a Calibre egy kiváló eszköz, fent is linkeltem, de most mégegyszer: http://calibre-ebook.com/download

  Üdv a Ha Long öbölből, most jöttünk vissza a kajakozásból, szuper jó volt! :)
  Zita és Árpi

 14. december 30th, 2012 18:32-nél | #14

  good job where are you now I am in America I am traveling las vegas los and angeles i am going Hunza in June if you any plan your well come. and this is my website http://pakistanexplorers.com/ (www.pakistanexplorers.com) thanks you

 15. december 31st, 2012 04:55-nél | #15

  @nazim ullah baig
  Nazzziiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!! :) Our very best friend from Pakistan!!! :) We hope you are doing very well in America and enjoy yourself very much. And we also hope America has change you only in a good way and you stay as you were, Nazim from Hunza! :) We wish you even more experiences on your journey and a happy new year! See you in Hunza! We won’t going back in 2013, but some day, definitly! :) We still really woud like to go back to Hunza, to spend there at least a half year in the future! Maybe even with kids, grandparents, we will see… :)

 16. Péter
  január 1st, 2013 21:07-nél | #16

  Nagyon jó ötlet volt, hogy e-könyvet csináltatok.
  Így olvashatlak titeket a telefonomon (és mobil internetre sem kell költeni)!

 17. január 9th, 2013 12:53-nél | #17

  Sokan vágynak kalandra. Sokan vágynak élményekre. Sokan vágynak kimagasló teljesítményre. És sokan vágynak egy olyan társra, akivel önmaguk lehetnek. Ezeknek a fiataloknak mindez megadatott. Hála nekik, ennek a könyvnek a lapjai közt mi is részesévé válhatunk világ körüli utazásuk első részének. A mindent feltáró őszinte és magával ragadó stílus a képzelet szárnyán közéjük repít, a gyönyörű képek mindenki számára megélhetővé teszik ezt a végtelennek tűnő történetet. Megannyi ország két keréken, helyi emberek testközelből, gyönyörű tájak, és az élet leplezetlen szeretete. A legjobb kerékpáros útikönyv, melyet valaha olvastam.

 18. mehmetali eskisehır sıvrıhısar
  január 26th, 2013 13:05-nél | #18

  arpı o kıtaptan turkce olanı varmı

 19. Arpi
  január 26th, 2013 15:30-nél | #19

  @mehmetali eskisehır sıvrıhısar
  Maalesef, biz İngilizce yazmak için yeterli zamanımız yok, ve biz sadece çok az Türkçe kelime biliyorum, ama merak etmeyin, size google İngilizce sitede çevirmek kullanırsanız, bizim macera en anlayabiliriz:
  http://translate.google.com/translate?sl=en&tl=tr&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2F360fokbringa.hu%2Fen%2F&act=url
  Bir güzel okuma var! ;)

 20. Holluby Andor
  február 2nd, 2013 17:22-nél | #20

  Letöltöttem! Köszönöm ezt aragyogó lehetőséget, hogy egyben olvashatom ezt a fantasztikus utazást (nászutat, kalandot, kihívást és sorolhatnám a fogalmakat). Lassan két éve, hogy Szegeden elbúcsuztunk, de azóta is lelkesen olvasom a beszámolótokat. Nem tudom, hogy eredetileg 2-3 évre tervezett utatok mikor ér véget, de várlak Benneteket, és szeretnék elétek menni.

  Üdv: Andor

 21. Lohonyai Éva
  február 4th, 2013 10:59-nél | #21

  Már jó ideje olvasom a beszámolókat és egyre nagyobb örömmel: – végre egy igazi, aktuális útikönyv! És emberközelből és az én szám íze szerint.
  Sokat gondolkodtam már a mai világunkról a szétzilálódó, ál és igazi értékrendeket összezagyváló társadalmainkról és arra jutottam, e két bátor, szerény és nagytudású polihisztor fiatal írásai és vállalásai hatására, egy ehhez hasonlót be kellene (kötelezően) vezetni a felnőttkor határán minden fiatal számára. Mint ahogy régen volt szokásban. A fiatal önerőből elment világgá, 2-3 évig ismerkedett a világgal, majd amikor visszatért, tiszteletreméltó felnőttként kezdte el munkásságát, hivatását.
  Ahogy eleink is mondták: “Eriggy édes fiam szerencsét próbálni…”

 22. Arpi
  február 12th, 2013 11:57-nél | #22

  @Holluby Andor
  Persze, természetesen örömmel várunk, Téged és akik velünk voltatok a kezdetekkor, különösen, de ugyanígy mindenki mást is, aki elénk szeretne jönni. Ahogy az indulást, majd ezt is szépen megtervezzük és kihirdetjük, hogy az utolsó napokon nagy közös tekerések és táborozások sorozatában térjünk haza. :) Mondjuk a magyar határtól Budapestig! :) Na de még ne szaladjunk ennyire előre, van addig még pár tucat ország meg néhány tízezer kilométer előttünk! :)

  @Lohonyai Éva
  Éva, köszönjük a szép szavakat, ezt könyvajánlónak is szántad? Mert akkor még belevehetjük a többi közé és újra elküldjük őket a zsűrinek! ;) Kicsit elmaradtunk ezzel, de ha minden igaz, talán majd lesz új verziója az e-könyvnek, Laosz végéig, abba majd belekerülnek a legjobb könyvajánlók is! Írok is e-mailt Viktornak most! :)

 23. Tiba Viktor
  február 12th, 2013 12:49-nél | #23

  Jelentem, élek-virulok, nem tűntem el, igaz lehetnék most jobban is… :-)
  Mindenképp lesz folytatása a könyvnek rövidesen.

  Ha bármilyen észrevételetek vagy ötletetek van, és ha az kivitelezhető, akkor a második rész már úgy kerül publikálásra.

 24. Lohonyai Éva
  február 22nd, 2013 08:37-nél | #24

  Zita-Árpi, természetesen ajánlónak szántam, ilyeneket szoktam mondani mindenkinek, akiket bíztatok, hogy olvasson, kövessen Titeket…
  Egészen komolyan gondolom, hogy így előrébb vihetnénk társadalmunkat a kátyúból.
  Kíváncsian várom a továbbiakat. Nem fáradtok még? Le a kalappal. :)

 25. február 22nd, 2013 11:26-nél | #25

  @Lohonyai Éva
  Pont későn szóltál, a 2. része az e-könyvnek (Mianmar, Thaiföld, Laosz) már a “nyomdában”, de sebaj, lesz 3. rész is, mi legalábbis azon vagyunk! :)
  Amúgy igazad van, valami hasonlót kötelezővé kéne tenni, vagy legalábbis támogatni kéne. Bár ez kicsit egoistának hangozhat. :) Ennél nagyobb élményt, jobb iskolát, szebb felfedezést, jobb kalandot nem tudom, mi adhatna még. Sport, önismeret, emberismeret, földrajz, törióra és még sok minden más egyben, mindent elsőkézből kapsz, a magad útját járod… Persze nem érdeke a felettünk álló hatalomaknak, hogy mindezt mindenki megtapasztalja, de ma már felfedezheti mindenki önmagát és a világot az ő közreműködésük nélkül is, ha van egy kis szerencséje. Ezért utazunk üvegzsebbel és ezért publikálunk ennyit. Hogy mindenki lássa, olvassa, érezze, hogy a világ egy remek hely és telis-tele van jó arcokkal, fantasztikus tájakat, és ha a szépet és jót keressük, akkor megtaláljuk. Mindez nem is kerül sok pénzbe és fárasztó ugyan, de nagyon megéri a fáradtságot, hisz ezt az utat mi választottuk. Biciklizhetsz stoppolhatsz, gyalogolhatsz, sátrazhatsz, kanapészörfölhetsz, house and pet sitting-elhetsz, önkénteskedhetsz, taníthatsz nyelvet… Tiéd az egész világ! :) Amíg még fiatal és független az ember, kevés jobb dolgot tudok elképzelni az idő eltöltésére (de ha tudtok ilyeneket, írjátok meg! :D). Mi még ebben a korszakban járunk, ennek a végén, mert aztán szeretnénk családot, de előtte kihasználjuk az időt jól. (persze utána sem fog megállni az élet, csak más lesz!)

 26. Kalex
  február 23rd, 2013 18:17-nél | #26

  Van aki álmodik élete kalandjáról, és van akinek az élete kalandja egy álom.
  “Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni”
  Hát Ti aztán mesélhettek 100 évig is!
  Csodálat és egészséges irigység amit érzek irntatok.

 27. Vörös Roland
  március 1st, 2013 18:56-nél | #27

  “Arpi, eleinte a lelkesedö kezdo kerekparturazo-TARS volt – 2005 Romai Zarandokut.
  Mostanra egy kerekparturazo lett, kinek mar Tarsa is van es az elete kezd maga lenni a Lelkesedes”

  Roland Tars

 28. G.B. Major
  március 3rd, 2013 08:47-nél | #28

  Kedves Zita, Árpi, a 200 MB-os eBook túl nagy falat szinte minden elektronikus olvasónak és a gazdájának is. (Ám PC-n jól olvasható a Calibre szoftver segítségével.) Kisebb részekre kellene széttördelni, feszesebb szerkesztéssel. Ez a következő kötetekre is javaslat. Olvasószerkesztő, újságíró vagyok, ismerem a terjedelem és a befogadók korlátait. A stílusotok és a történeteitek jók. Üdv, G.B. Major, Budapest

 29. március 3rd, 2013 09:08-nél | #29

  @Vörös Roland
  Szevasz Társ! :) Jó látni téget “itt” :) Köszi!

  @G.B. Major
  Erre már mi is gondoltuk. A második rész csak 70MB, és már csak arra vár, hogy feltöltsem. Ha mondjuk ezt az első részt három felé bontanánk, az szerinted már okés lenne? Köszi egyébként a javaslatot!

 30. Péterpapa
  március 15th, 2013 18:35-nél | #30

  Kedves Zita, Árpi nagy örömmel olvassuk ( volt menyasszonyommal ) könyveteket, kalandjaitokat .
  Nagy részét mi is végigjártuk, ( nem bringával ) sok közös ismerős is felbukkan … nosztalgiázunk. utoljára majdnem találkozhatunk Indiában Keralában. majd Nepálban .
  Sok sikert és nagyon jó további utat . lehet hogy összefutunk a nagyvilágban, addig is olvassuk a jegyzeteket…

  Péter

 31. március 22nd, 2013 12:43-nél | #31

  @Arpi
  Árpi! Te tudsz törökül??

 32. április 2nd, 2013 23:31-nél | #32

  Én kísértem el Árpit és Zitát a kapuig: Európa kapujáig..

  És a mai napig sok jó emlékem van arról az 1726 kilométerről Budapest és Isztanbul között.

  Én mondom: semmi sem helyettesítheti azt, hogy valaki bringára ül és nekivág a nagyvilágnak, de amíg ennek nem jön el az ideje: inspiráló lehet mások története.

  Főleg ha azok a mások nem is olyan “mások”, mint mi.

  Árpi egy tipikus kockafejű informatikus, aki valami speckó hálózati buherálással foglalkozott, ..Zita pedig hithű keresztény. Olyan “normálisak” hogy csak na..azt is mondhatnám, teljesen hétköznapiak..ami ugye elég viccesen hangzik egy tizenpárezer kilóméteres világkörüli nászútról szóló könyv bevezetőjeként, de ez az igazság..

  Ők nem születtek különlegesnek..azzá tették magukat..Volt (és szerintem még mindíg van.:) egy vágyuk és ezért hajlandóak voltak komoly áldozatokat hozni..

  A könyvet azoknak ajánlom, akik vágynak valami többre annál, hogy egyszer nekik is lesz népautójuk és saját paneljük..

  Azoknak akik inkább a fényképeiket akarják nézegetni idős korukban és nem a nyugdíjszámlájukat..

  Azoknak akiknek a kaland szó nem a filmletöltős oldal egy kategóriája, hanem reális alternatíva a hétvégére

  Egyszóval ajánlom ezt a könyvet neked, aki éppen most az ajánlásomat olvastad, amíg az véget nem ért.

  Azért, hogy a könyv elkezdődhessen.:)

 33. Brigi
  március 17th, 2015 17:40-nél | #33

  Sziasztok, lesz 8. resz?:) En meg csak Bangladeshnel jarok, de mar amiatt aggodok mi lesz ha vegere erek a 7 resznek:)

 34. Arpi
  március 20th, 2015 08:30-nél | #34

  @Brigi
  Szia Brigi! Nem hittük volna, hogy ennyien használni fogjátok a hordozható verzióját a blognak! :) Szóval köszi a hozzászólásod! :) Most már teszek majd kattintásszámlálókat a linkekre, mert kíváncsi vagyok, hányan töltitek le… :)

  A kérdéseddel kapcsolatban: Ebben nem csak mi vagyunk az illetékesek, hiszen egy kedves barátunk készíti el az e-könyv verziót szívességi alapon, és ő jelenleg külföldön dolgozik, nem tudom, mennyire elfoglalt, de hamarosan meg fogom keresni… ;) Plusz most jönnek majd azok a részek, amelyekről nem született blog, és Origo-cikkekkel is csak részben van lefedve. Régen kaptam tőlük egy ígéretet, hogy a saját e-könyvünkben elejétől végéig, képekkel és forrásmegjelöléssel megjelenhetnek majd ezek a cikkek, de azóta náluk felfordult a világ és az Utazási Rovatot leszámítva lecserélődött a fél szerkesztőség, ezért biztosabb, ha újra rákérdezek. ;)

  Ez mind időbe telik, és közben haladni is szeretnénk, szóval lassíts be az olvasással! :)

 1. Még nincsenek visszakövetések
-ként kell bejelentkezned, hogy hozzászólhass