Bejárat > Általános > 360°bringa falinaptár – Már rendelhető! – Itt az első előnézet!

360°bringa falinaptár – Már rendelhető! – Itt az első előnézet!

október 3rd, 2014

Ahogy az előző két évben, úgy idén is kiadunk egy naptárat a legszebb fotóinkkal. Ennek elkészítésével nagyon jól haladunk, ahogy azt az alábbi képen is láthatjátok. Már csak egyetlen egy fontos dolog hiányzik a project sikeréhez, ez pedig Ti vagytok, a kedves Vevők! :)

Idén újdonság az elmúlt évekhez, hogy a naptárvásárlással kedvezményeket is kaptok az átvevőhelyek (Evobike, Pizza 21, Stúdió könyvesbolt, Tengerszem Túrafelszerelés, Zöldboltok) által forgalmazott termékekből.

2015

További részletek, rendelés és árak itt!

Akik már nem először rendelnek és mindent tudnak, azok ide kattintva egyből a rendelési űrlapra jutnak.

Ha többet rendelsz, idén is olcsóbban kapod a naptárak darabját, öt és tíz naptár mellé pedig képeslapot küldünk Neked, vagy akinek szeretnéd! :) Ne feledd, hogy ez egy remek inspiráló karácsonyi ajándék is lehet a családodnak és barátaidnak, amivel egyben a mi utazásunk folytatását és sikeres befejezését is nagyban támogatod! Köszönjük, ha rendelsz a harmadik és egyben utolsó 360°bringa falinaptárból, és ha megosztod, terjeszted a lehetőségét!

Ui: Nem, nem találtuk meg a legújabb Maja naptárat Mexikó eldugott bugyraiban, 2015-ben sem jön el a világ vége, és nem csak 8 hónap lesz, ahogy a naptár előnézetén látható, hanem 12, mint mindig, csak az utolsó hónapokhoz még válogatjuk és gyűjtjük a jó fotókat. ;)

Hozzászólások lezárva