Bejárat > Ázsia, Grúzia, Örményország > Grúzia és Örményország videó

Grúzia és Örményország videó

december 15th, 2011

Ezt már bátran nevezzük “videó”-nak, mert ebbe már mozgóképeket is belecsempésztünk! Reméljük, Ti is annyira fogjátok élvezni, mint mi, miközben szerkesztettük.

 1. Grant Julia
  december 16th, 2011 09:53-nél | #1

  Csodas elmeny nezni az osszes videotokat, de ez talan a legjobban tetszett eddig. Nemcsak a csodas taj, templomok stb. miatt, hanem ezuttal a zene is tetszett. Persze az en nyugdijas izlesem nem mervado az ilyesmihez, de ezt a videot tenyleg nagyon elveztem! Tovabbi sok szerencset, hatszelet, sok-sok kedves segitokesz embert es meg szebb tajakat, kincseket kivanok mindkettotoknek!

 2. december 16th, 2011 15:11-nél | #2

  @Grant Julia
  Ha tetszett a zene ne is olyan nyugdijas az izlesed. ;)

  NRE: Felertunk a hagoba. Chattar Planben vagyunk. A rendorok fizettek mindent. Ugy vigyaznak rank mint a himestojasra. Annyira untak a lassu folfele menetunket, hogy felvaltva setaltak mellettunk. Nagyon kemeny menet volt mert Arpi gyomra ujra rossz es szegeny nagyon legyengult. Az en gyomrom sem tokeletes, de azert igyekszunl mindent elvezni! ;)

 3. december 18th, 2011 01:22-nél | #3

  Kedves Zita és Árpi!
  Nagyon tetszett a videotok; bár nem egyszerű a sok helyi nehézség miatt egy ilyet megszerkeszteni, de meg kell állapítanom, hogy igazán profi munka! Gratulálok hozzá és kívánom, hogy még sok ilyen jó videót láthassunk mindannyiunk örömére és okulására. Jó látni, hogy mennyi csodálatos hely van a világ eldugott; turisták által nem nagyon járt részeiben, amit nem ismerünk és még csak nem is hallottunk róla… Én is most jöttem haza egy hónapos utamról Indiából, és kimondottan a fő turistaútvonalaktól távol eső ősi templomokra és sziklabarlangokra koncentráltam. Mondhatom, én is igen sok csodát láttam.
  A közelgő Karácsony alkalmával kívánok nektek szép, örömteli és bensőséges ünnepeket; valamint boldogságban, egészségben, örömökben és újabb élményekben gazdag új évet!

Hozzászólások lezárva